Monday, 19 November 2012

Doa kehancuran UMNO dan BN.Apa Komen Tok Guru
Mursyidul Am PAS Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat bertegas tindakan membaca doa  kehancuran Umno dan Barisan Nasional (BN)  dibolehkan dalam Islam.
  
Menurut TG Nik Aziz doa seperti itu boleh dibacakan kerana mendakwa Umno sendiri telah memperlekehkan Islam selama ini.
  
"Tak salah doa macam itu. Umno pun dah tolak Islam, nak mulia di mana lagi," katanya ringkas sewaktu ditemui pemberita pada akhir Muktamar Tahunan PAS Kali Ke-58 di Kota Bharu.
  
Beliau mengulas tindakan PAS yang mengadakan solat hajat dan berdoa supaya Umno hancur, di Stadium Sultan Muhammad IV pada Jumaat malam lepas yang dipimpin adiknya, Nik Razi Nik Mat sempena perhimpunan anjuran PAS.

Antara kandungan doa itu ialah meminta Umno dan BN dijahanamkan seperti Firaun ditenggelamkan ke laut, Qarun ditelan bumi dan Namrud serta Abu Lahab dilaknati dan dipermudahkan pembangkang.

Doa itu juga memohon supaya pembangkang mendapat jalan mudah ke Putrajaya dalam pilihan raya umum akan datang.

Kandungan doa tersebut yang dipetik dari sebuah blog berbunyi:

Ya Allah mudahkanlah perjalanan kami ke putrajaya 3x

Ya Allah hukumkanlah UMNO BN 3x

Dalam pilihanraya ke-13 ini, kezaliman UMNO BN 50 tahun lebih kepada agama Mu, kepada hamba Mu kepada negeri kami. Ya Allah, Engkau lebih mengetahui tentang hal kami.

Kami hambaMu datang dari tempat jauh dan dekat, berkumpul di tempat yang penuh berkat, di malam bersejarah ini. Ya Allah Engkau lebih mengetahui mengenai kami. Kami hamba-hambaMu Ya Allah, datang dari jauh dan dekat berkumpul di malam yang berkat.

Ya Allah ampunila dosa kami. Dosa kedua ibu bapa kami 3x.
Janganlah Engkau mengazabkan kami Ya Allah, kami hamba-hambaMu.

Sekiranya Engkau ampuni dosa kami, Engkau Tuhan pengampun lagi maha penyayang penuh kasih sayang. 


Ya Allah, kuatlah iman kami. murahkan rezeki, amankan rumahtangga, negeri dan negara kami, cemerlangkanlah anak-anak kami.

Anak-anak kami adalah amanah dariMu Ya Allah. Berilah mereka berjaya di dunia dan di akhirat nanti. Berilah mereka berjaya untuk menolong Sunnah Muhammad SAW.
 
Ya Allah hukumkan UMNO.

Ya Allah hukumkan UMNO BN.

KO BN, KO BN, BN KO, KO BN, BN KO, KO BN, BN KO, dalam pilihanraya ke - 13 ini Ya Allah.
Mudah-mudahan perjalanan kami ke putrajaya Ya Allah dengan begitu mudah sekali, permudahkan dengan pertolongan Mu Ya Allah.

Kalau la Engkau Ya Allah pernah tenggelamkan Firaun di dalam laut, Engkau telah izinkan bumiMu telah Qarun, Ya Allah, Engkau telah melaknatkan Namrud.. dan begitu juga Abu Lahab, maka sungguh mudah untuk Engkau bagi jahanamkan UMNO dan BN dalam pilihanraya ke - 13.

Tidak larat kami nak lihat anak-anak kami dalam suasana tidak selamat, dalam dan luar rumah.. ragut, rogol, bakar, cincang manusia dan macam-macam jenayah, Ya Allah habislah negara kami ini dijual oleh UMNO.. Singapura dah habis Ya Allah, Batu putih.. putih Ya Allah.. Ya Allah Tanjung pagar.. rapat ke pagar Ya Allah ...

HANCUR UMNO.. TUMBANG BN.. [menjerit] 


p/s: mereka meracau-racau setelah doa ini dibacakan selepas solat hajat.

kredit: duniacacamarba

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59