Sunday, 12 December 2010

Ringkasan Aktiviti Minggu Ini


- Sesi taklimat bersama Pengarang akhbar alternatif no. 1 di Malaysia, Harakah. Taklimat diadakan di Pejabat PAS Bukit Katil, dihadiri oleh beberapa orang wakil Pemuda PAS Kawasan Bukit Katil pada hari Sabtu 11 Disember 2010 jam 3 - 6 petang.
- Program Riadah bersama belia di Pusat Sukan Batu Berendam pada hari Ahad 12 Disember 2010 pukul 9 - 10 malam. Sukan Futsal anjuran Pemuda Kawasan Bukit Katil mendapat sambutan yang menggalakkan daripada kalangan ahli dan belia sekitar daerah Melaka Tengah. Jumlah penyertaan lebih kurang 20 orang pemuda Pas dan belia.Umno Bukit Baru Menggunakan Masjid Untuk Berpolitik?Sudah terang lagi bersuluh. Inilah bukti yang menunjukkan UMNO Melaka menggunakan masjid untuk berpolitik. Gambar di atas membuktikan segalanya apabila Wanita Umno Bukit Baru menjadikan Masjid Bukit Baru sebagai pentas politik.

PAS dihalang sama sekali menggunakan masjid untuk mendekati rakyat di negeri Melaka. Ramai ustaz – ustaz yang hendak menyampaikan risalah Islam yang sebenar tidak dibenarkan untuk berceramah. Tetapi kenapa untuk UMNO, dibuka seluas-luasnya pintu masjid?


Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59