Thursday, 8 April 2010

Sistem Penyaman Udara Rosak lagi, Poliklinik Ayer Keroh Panas


http://dapmlk.blogspot.com/

Poliklinik Ayer Keroh yang menghadapi masalah berkulat sebelum ini, sekarang pula menghadapi masalah tanpa hawa dingin sehingga suhu meningkat kepada 31.5C.

Kerajaan telah memperuntukkan sebanyak RM1.8juta untuk memperbaiki sistem penyaman udara yang menjadi punca bangunan poliklinik tersebut berkulat.Akan tetapi, setelah ia mula beroperasi semula pada 28Sept2009, hanya 4 bulan saja i.e. 08Feb2010, sistem penyaman udara tersebut ROSAK lagi!!!!

Ini jelas menunjukkan Kerajaan Barisan National tidak pernah berubah. Amalan projek diberikan kepada kroni-kroni BN telah menyebabkan kecacatan dalam projek mereka.

Akibatnya keutamaan rakyat dikorbankan dan merugikan masyarakat.Kejadian Poliklinik ini jelas menunjukkan kerja tidak dijalankan dengan betul dan menyusahkan para pesakit yang mengunjungi klinik ini. Begitu juga, ianya juga tidak adil kepada semua kakitangan klinik tersebut yang terpaksa bertugas selama 8 jam dalam suasana yang panas.

Mananya "RAKYAT DIDAHULUKAN. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN"Nampaknya, untuk menghapuskan ketidakadilan ini, satu-satu caranya ialah MENOLAK BN, MENUKAR KERAJAAN!!!!


Adun Ayer Keroh YB Khoo sedang menunjukkan notis tentang penyaman udara di Poliklinik Ayer Keroh.


Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59