Friday, 26 February 2010

Rumah Terbuka Pemuda Pakatan Rakyat MelakaPemuda Pakatan Rakyat Melaka menjemput rakyat di negeri Melaka menghadiri rumah terbuka anjuran Pemuda Pakatan Rakyat yang dianggotai oleh PAS, PKR dan DAP.

Ketika berucap pada sidang media, wakil Pemuda Pakatan Rakyat Khairul Che Salleh (gambar) yang juga Exco Dewan Pemuda PAS Negeri Melaka merangkap Pengerusi Lajnah Perpaduan Nasional dan NGO menjemput kaum Tiong Hwa dan semua rakyat Melaka menghadiri majlis tersebut.

Majlis Rumah terbuka tersebut berkonsepkan Citra Budaya. Sambutan seumpama ini julung-julung kalinya diadakan atas kesepakatan Pemuda Pakatan Rakyat bagi mencerminkan kesediaan kita menguruskan rakyat pelbagai kaum tanpa ada unsur-unsur perkauman, kata beliau.

Pakatan Rakyat juga memenangi isu yang dimainkan oleh sesetengah pihak dan menepis dakwaan bahawa Pakatan Rakyat mempunyai krisis adalah tidak benar sama sekali, tegas beliau.

Majlis Rumah Terbuka akan bermula jam 2 petang di alamat 9397, Jalan Singa, Taman Sin Hoe Bukit Baru, Melaka pada hari Sabtu, 27 Februari 2010. Turut hadir dalam Majlis Terbuka Pemuda Pakatan Rakyat ini adalah beberapa orang Ahli Parlimen dari PAS, PKR dan DAP. Antaranya Dr Hajjah Halimah Ali, Vincent Lee selaku Pengerusi Kelab Penyokong Muda PAS Nasional, YB Tian Chua, YB Gobalakrishnan dari PKR dan YB Anthony Loke daripada DAP serta ramai lagi.

Oleh: kijang59

Video sidang Media sila klik http://musafirkini.blogspot.com


Video: Sidang Media Pemuda Pakatan Rakyat MelakaKeahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59