Saturday, 20 February 2010

Perutusan Tahun Baru Cina


Alhamdulillah , di kesempatan ini saya mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina buat teman teman Pakatan Rakyat Melaka serta tak lupa juga kepada seluruh Warga Tiong Hua yang menyambutnya pada kali ini.

Tahun ini adalah merupakan yang dinisbahkan menerusi kepercayaan masyarakat Cina ialah Tahun Harimau , lantas menyingkap pelbagai manifestasi positif serta tidak ketinggalan persepsi negetif yang menjadi elemen peringatan buat masyarakat Tiong Hua , sungguhpun begitu kebanyakan mereka melihat tahun ini adalah tahun yang lebih mencabar kearah meraih pelbagai kesan positif antaranya keuntungan , kemenangan , keutuhan dan lain lain lagi yang menjurus kearah hasil yang positif.

Bagi saya , ini adalah masa yang sesuai untuk kita bersama sama menikmati kesepaduan bagi merintis kemenangan yang diidam idamkam oleh seluruh pecinta Keadilan , Kesejahteraan dan Kemakmuran di tanah air kita.

Kesepaduan serta Kerjasama yang utuh dan ikhlas baik menerusi "benih benih" pejuang rakyat melalui Pakatan Rakyat khususnya di Melaka yang "baik" tidak ketinggalan juga buat seluruh rakyat Malaysia yang bersama berdiri diatas prinsip Keadilan , Kesaksamaan dan Berkebajikan bakal menghasilkan sebuah kehidupan bernegara yang lebih aman , tenang dan makmur.

Sudah sampai masanya untuk kita bersama 'berdiri diatas titik pertemuan' tanpa sebarang prasangka diantara kepimpinan Pakatan Rakyat samada diperingkat Negeri mahupun Nasional bagi kearah memenangi hati rakyat dengan prinsip Keadilan , Kesaksamaan dan Berkebajikan.

InsyaAllah , saya yakin dengan semangat tahun baru ini seluruh rakyat khususnya masyarakat Tiong Hua dapat bertegas untuk melakukan perubahan dalam pilihanraya ke 13 yang sedang menghampiri kita.

Ustaz Khairul Che Salleh
Exco Dewan Pemuda PAS Melaka
Pengerusi Lajnah Perpaduan Nasional
AJK Dewan Pemuda PAS Kawasan Bukit Katil
musafirkini.blogspot.com


Nilai Blog Blogger-blogger Pemuda Bukit KatilBerikut ialah nilai harga blog bagi blogger-blogger Dewan Pemuda PAS Kawasan Bukit Katil

1) Blog: http://www.mutaligat.blogspot.com
Nilai: RM 71,971.13

2) Blog: http://www.kijang59.blogspot.com
Nilai: RM 46,837.63

3) Blog: http://www.angkasanuri.blogspot.com
Nilai: RM 45,130.88

4) Blog: http://www.pemudabukitkatil.blogspot.com
Nilai: RM 17,972.00

5) Blog: http://www.palestinhood.blogspot.com
Nilai: RM 14,746.14

6) Blog: http://www.wwwaizatlegendz.blogspot.com
Nilai: RM 7,536.44

7) Blog: http://www.musafirkini.blogspot.com
Nilai: RM 7,214.12

Sumber: kijang59


Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59