Sunday, 8 November 2009

Ahli Pemuda PAS Bukit Katil Antara Blogger Teraktif


Walaupun Laman Blog Rasmi Dewan Pemuda Pas Kawasan Bukit Katil ( DPPBK ) http://pemudabukitkatil.blogspot.com/ dikemaskini dengan kala yang tidak menentu atas sebab - sebab yang tidak dapat dielakkan, para pengunjung boleh melayari pautan - pautan yang terdapat di bahagian kanan blog ini, yang sebahagiannya adalah dikendalikan oleh ahli - ahli DPPBK. Antara laman blog tersebut adalah :

http://musafirkini.blogspot.com/
http://angkasanuri.blogspot.com/
http://kijang59.blogspot.com/
http://wwwaizatlegendz.blogspot.com/
http://palestinhood.blogspot.com/
http://djislamik.blogspot.com/

DPPBK akan menghantar seramai mungkin ahli terutamanya di kalangan blogger ke Konvensyen Blogger PAS 2009 anjuran Lajnah Penerangan PAS Pusat yang akan diadakan tidak lama lagi. Inilah antara usaha di medan dakwah dan siasah di alam maya yang DPPBK jadikan sebagai jalan perjuangan di dalam menegakkan kalimah Allah di bumi Melaka ini.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

2 Comments:

Addin said...

As'kum,ana mantan AJK DPPK Pekan. Skrng ni ana b'tukar ke Melaka & tinggal di kaw. Bkt. Katil. Klu xkeberatan ana nk sertai jemaah di cni..harap bg panduan..

Admin said...

Ahlan Wassahlan kepada saudara Addin. Kecil tapak tangan, Parlimen Bukit Katil kami tadahkan. Saudara boleh hubungi 012 - 6233 886 untuk maklumat lanjut. Jazakallah kathiran.

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59