Saturday, 30 May 2009

Kejohanan Sukan Pasti: Tahniah Buat Pasukan Bukit Katil


Saya dihubungi oleh Ketua Dewan Pemuda Pas Kawasan Bukit Katil Sdra Muhammat Puhat sebentar tadi memaklumkan berita tentang kemenangan PASTI Kawasan Bukit Katil dalam menggungguli Sukan PASTI Peringkat Negeri Melaka.

Kejohanan yang berlangsung di Kompleks Sukan Rakan Muda,Lendu itu di sertai oleh PASTI-PASTI seluruh Negeri Melaka dan merupakan acara tahunan dalam kalender institusi pendidikan milik PAS itu.

PASTI Bukit Katil yang mempertahankan kejuaraannya pada tahun lepas telah dinobatkan sebagai Juara Keseluruhan bagi sukan kali ini.Menjadi Naib Juara bagi Kejohanan Bolasepak manakala bola jaring berada dikedudukan tempat ketiga.


Dewan Pemuda Pas Kawasan Bukit Katil mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada semua guru-guru PASTI yang telah bertungkus lumus melatih anak-anak ini sehingga berjaya mencipta serta mengekalkan kejuaraan yang lalu.

Terima kasih juga kepada Majlis Guru-guru PASTI serta seluruh saf kepimpinan PASTI Negeri Melaka.Komitmen serta pengorbanan ibubapa juga antara penyumbang bagi kejayaan ini.

Semoga bait-bait kecemerlangan ini akan terus tumbuh subur dan meliputi kesegenap aspek pembinaan sahsiah diri anak-anak ini.

Gambar-gambar sekitar kejohanan tersebut akan dipaparkan nanti.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

1 Comment:

PALESTINHOOD said...

Kemenangan ini menandakan akan lahirnya pimpinan ISLAM yang unggul...

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59