Monday, 24 March 2008

DAULAT TUANKU
CERAMAH YB DR HATTA DAN HU PANG CHOW DI PAYA DALAM 31 MAC


PAS Kawasan Bukit Katil dan MTD Ayer Molek akan mengadakan ceramah umum pada 31 Mac bertempat di Markaz PAS Paya Dalam. Ceramah akan bermula pada jam 9.00 malam.

Ceramah ini akan disampaikan oleh YB Dr Hatta Mohd Rami Ahli Parlimen Kuala Krai dan Encik Hu Pang Chow Pengerusi Kelab Penyokong PAS Pusat.

Ini merupakan ceramah pertama selepas kempen PRU 12. Adalah dijangkakan ceramah ini akan mendapat sambutan ramai yang ingin mendapat maklumat terkini tentang isu semasa yang hangat selepas PRU baru-baru ini.


SEMUA ORANG TAHU DOLLAH DAN DERIH TAKUT ..........


"Daulat Tungku" Patrick itulah agaknya yang dikatakan oleh orang yang dilihat mengangkat sembah kepada Patrick Badawi dalam gambar ini.


Mengapa Dollah Badawi beria-ia benar hendak mengekalkan Deris Jusoh menjadi MB Terengganu. Tetapi tidak mempertahankan Shahidan Kassim di Perlis walaupun Shahidan 'melutut' memohon kepadanya untuk kekal sebagai MB setelah Raja Perlis memilih Mohd Isa Sabu.

Sudah tentu ada perkara besar yang bermain di kepala Dollah. Jika tidak kerana kepentingan diri sendiri sudah tentu Dollah patuh dan taat kepada keputusan Istana Terengganu yang memberikan watikah kepada Ahmad Said.

Semua orang tahu Derih merupakan orang terpenting yang memberikan kerjasama sepenuhnya kepada Patrick Lim (gambar) dalam semua projek mega di Terengganu.

Semua orang tahu bahawa Patrick Lim yang mendapat jolokan Patrick Badawi merupakan orang yang sangat rapat dengan Dollah di mana beliau juga mempunyai pertalian keluarga dengan menantu Dollah, Azrene Abdullah isteri anak jantan kesayangan Dollah, Kamaluddin.

Semua orang tahu wang royalti Terengganu yang bernilai ratusan juta malah ribuan juta itu merupakan lubuk emas untuk Patrick Lim. Maka jika sekiranya MB selain dari Deris Jusoh dilantik dikhuatiri nanti Patrick tidak lagi bebas di memonopoli projek di Terengganu.

Semua orang tahu Dollah dan Derih takut jika orang lain di lantik menjadi MB Terengganu kemungkinan rahsia penyelewengan dan salah guna kuasa ketika Derih memerintah Terengganu berkaitan dengan projek Patrick Badawi bocor dan diketahui umum.

Semua orang tahu Umno biasanya bergaduh sebab projek dan wang bukan sebab lain. Memang dasar penyangak dan perompak harta rakyat.

Semua orang tahu bahawa Umno memang biadap dan derhaka kepada Sultan sebagaimana Annuar Musa yang menderhaka kepada Sultan Kelantan suatu masa dahulu.

Semua orang tahu bahawa Dollah dan Derih takut .................................????????


Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59