Wednesday, 5 March 2008

TERUSKAN PERJUANGAN JANGAN MUNDUR KE BELAKANG


PAS mengarahkan jentera pilihan rayanya agar terus bekerja untuk menghadapi pilihan raya ini dan jangan sekali-kali memboikotnya kerana tindakan itu bermakna memasuki perangkap yang sedang dipasang oleh BN sekarang ini.

"Tindakan SPR ini adalah satu lambang kecemasan BN dalam menghadapi pilihan raya kali ini selepas merasai kekalahan yang bakal menanti mereka. Oleh itu kita mesti teruskan sehingga hari mengundi dan jangan terperangkap dengan strategi mereka," kata Ketua Pengarah Pilihan Raya PAS, Datuk Mustafa Ali.

Mustafa yakin, pilihan raya ini bakal menjadi sejarah kerana BN akan kehilangan dua pertiga majoritinya kali ini. Ia sedang dirasai oleh seluruh rakyat negara ini hatta di negeri-negeri yang tidak pernah dimenangi PAS sebelum ini.

"Oleh itu, mereka sengaja membuat provokasi supaya pembangkang melenting dan memboikot pilihan raya," kata beliau sambil mengakui memang ada cadangan dari kalangan PAS sendiri agar pilihan raya ini diboikot.

Mustafa mengulas langkah SPR menarik balik cadangan untuk menggunakan dakwat kekal bagi mengelakkan pengundian berganda dalam pilihan raya ini.


PENGUNDI HANTU TELAH MULA BERGERAK KE LOKASI UNTUK MENGUNDI


Kami menerima banyak maklumat melalui sms dari serata pelusuk negara memberitahu bahawa pengundi hantu telah bergerak ke Kelantan dan Terengganu sejak beberapa hari lalu. Malam ini lebih ramai pengundi hantu akan dihantar ke lokasi-lokasi tertentu untuk mengundi khasnya di kedua-dua negeri tersebut.

Salah satu sms yang kami terima dari 01X-XXX X478 menyatakan bahawa BN akan mula mengerakkan pengundi hantu mlm ini ke Kelantn dr Shah Alam.

BERSEDIALAH WAHAI SAHABAT-SAHABAT PEJUANG ISLAM DI SANA UNTUK MENGHADAPI TENTERA AL AHZAB INI.


Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59