Saturday, 19 January 2008

PILIHANRAYA SEMAKIN HAMPIR


KUALA LUMPUR : Bahang pilihan raya umum ke-12 semakin terasa apabila UMNO hari ini mengeluarkan arahan melarang semua pemimpinnya daripada melakukan lawatan ke luar negara berkuat kuasa serta-merta. Ini merupakan satu lagi isyarat jelas bahawa pilihanraya umum semakin hampir, omputih kata 'just around the corner'.

Selepas Perdana Menteri, Imam Hadhari semalam secara berseloroh mengatakan pilihan raya umum akan datang boleh diadakan sebelum sidang kemuncak Pertubuhan Persidangan Islam (OIC) yang dijadualkan pertengahan Mac ini, Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Radzi Sheikh Ahmad hari ini tampil dengan arahan tersebut.

Maka isyarat dan tanda-tanda ianya hampir pasti diadakan Mac semakin jelas.

MAKA JENTERA KITA MESTILAH MEMPERSIAPKAN SEGALA JENTERA DAN KELENGKAPAN BAGI MEMASTIKAN PAS MERAMPAS KERAJAAN DAN MENUMBANGKAN REGIM ISLAM HADHARI YANG SEDANG BERMAHARAJALELA SEKARANG.


US Khirul DIMASUKKAN KE HOSPITAL MELAKAKetua Penerangan PAS Kawasan Bukit Katil yang juga merupakan Setiausaha Lajnah Penerangan PAS Negeri Melaka, Ustaz Khirul Che Salleh (gambar) dimasukkan ke Hospital Besar Melaka akibat sakit dada awal pagi tadi.

Beliau pada mulanya mengadu sakit dada yang teramat sangat terus dikejarkan ke hospital menggunakan kereta Ketua Penerangan Dewan Pemuda PAS Kawasan Bukit Katil (DPPBK), saudara Nazri Ariffin kira-kira jam 10.00 malam dan dimasukkan ke wad 3, Tingkat 3 pada jam 2.45 pagi selepas diberi rawatan kecemasan selama 4 jam.

Menurut AJK DPPBK, Saudara Firdaus Mohd keadaan Ustaz Khirul semakin baik di mana pagi tadi beliau sudah boleh berbual tetapi masih lemah dan tidak bermaya.

Di fahamkan beliau sebenarnya mempunyai masalah komplikasi jantung sejak dahulu lagi. DPPBK mendoakan beliau cepat sembuh untuk meneruskan perjuangan.


Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59