Monday, 28 July 2008

MEDIA TERUS MAINKAN ISU MUZAKARAH LAGAKAN PAS-DAP - Ref Malaysiakini


Media jahat arus perdana terus menerus memainkan isu muzakarah untuk melaga-lagakan PAS dan DAP sebagai usaha terakhir untuk meragukan rakyat dan ahli politik bahawa Pakatan Rakyat adalah suatu pakatan yang rapuh dan longgar.

Media jahat ini tidak serik-serik menggunakan pengaruhnya untuk memutarbelitkan fakta walaupun telah diberikan amaran beberapa kali malah negeri-negeri Pakatan Rakyat telah memboikotnya.

Kenyataan tegas oleh Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Dato Nik Abdul Aziz Nik Mat minggu lalu, bahawa tidak ujud sama sekali muzakarah antara PAS-Umno juga tidak dihiraukan oleh media ini.

Hari ini media jahat ini terus menyiarkan kenyataan Pengerusi DAP, Karpal Singh yang dikatakan menyelar PAS.

“Pas ternyata mengundang keraguan tentang kredibilitinya dan berdasarkan perkembangan mutakhir, Pakatan Rakyat perlu menimbang secara serius sama ada Pas patut terus dibenarkan menganggotainya,”

“Jaminan Presiden Pas (Datuk Seri) Abdul Hadi Awang kepada rakan-rakan dalam Pakatan Rakyat (Parti Keadilan Rakyat dan DAP) bahawa Pas tidak akan meninggalkan pakatan itu bagi menyertai BN adalah tidak ikhlas dan tidak disokong oleh perkembangan kebelakangan ini.

“Selepas pilihan raya umum pada 8 Mac, Pas mengadakan perbincangan dengan UMNO bagi membentuk kerajaan campuran di Selangor. Tindakan ini berniat jahat kerana DAP dan PKR tidak dimaklumkan tentang perkara itu,”


“Pendedahan ini sungguh memeranjatkan dan memberi kesan serius. Kenyataan Nik Aziz ini mengetepikan kenyataan Hadi Awang di Ipoh semalam bahawa Pas tidak akan bergabung dengan UMNO atau menyertai BN.

“Jelas sekali, kenyataan pemimpin Pas kebelakangan ini memberi persepsi bahawa mereka akan meninggalkan Pakatan Rakyat".

Itulah kenyataan-kenyataan Karpal Singh yang disiarkan oleh media jahat tersebut. Mengapa ianya dibesar-besarkan sedangkan pemimpin PAS jelas menyatakan PAS tidak akan meninggalkan Pakatan Rakyat dan juga tidak ujud sama sekali Muzakarah PAS-Umno. Malah PAS dengan jelas menyatakan PAS lebih yakin dengan Pakatan Rakyat berbanding Umno dan BN.

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil (DPPBK) mencadangkan pemimpin PAS mengambil tindakan undang-undang terhadap media jahat ini supaya media ini tidak terus menerus memainkan isu-isu yang boleh mengeruhkan hubungan parti-parti Pakatan Rakyat.

DPPBK juga menyeru pimpinan Pakatan Rakyat supaya tidak melayan wartawan-wartawan media jahat ini kerana terbukti mereka hanya mahu memutarbelitkan isu. DPPBK juga mengharapkan semua pimpinan PAS, DAP dan PKR supaya berhati-hati mengeluarkan kenyataan samada ketika ceramah atau 'press statement' kerana bimbang kenyataan itu akan dimanipulasi dan diputarbelitkan oleh media-media jahat yang sekarang ini bagaikan singa lapar menanti masa untuk membaham mangsa iaitu Pakatan Rakyat.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

5 Comments:

CHee XtheMan said...

tak tahu lah !! PAS boleh dipercaya ? Masa akan menentu ?
PAS Memang BOHONG dalam siri drama ini !! Bah kata Org yang BOHONG memang susah nak dipercaya kali kedua. PAS flipflop sama dgn Umno saje, maka imej PAS sudah tercalar, lagi-lagi cakap sendiri kuat agama :-) kata tak serupa !!

PAS kalau nak baik-baik dgn Umno, silakan. Tak perlu main kata dua,
let it be clear to everybody.

Anonymous said...

Jangan peka sangat pada apa yang dikatakan oleh Karpal Singh. Dia itu orang lama DAP, otak dan pemikiran masih di tahun 80an. Majority ahli DAP dan terutamanya generasi yang muda tak berfikiran begitu. Kita faham akan apa yang dibuat oleh PAS. Tiada masalah selagi kepentingan Rakyat diutamakan. Kalau PAS boleh pujuk BN dan UMNO bertindak membuat pembaharuan yang bererti dan menguntungkan Rakyat dan Negara, DAP sokong.

Akan tetapi kita ingin ingatkan yang BN dan UMNO ini amat berpengalaman dalam politik :devide and rule", jadi boleh, kena berhati-hati. Contohnya, kes DSAI yang dituduh liwat, mereka cuba nak gugatkan BR dengan menampilkan DSAI ini "kotor dan pembohong". Pada masa sekarang ada pihak dalam dan luar BR sudah pun ada menyuarakan keraguan terhadap DSAI sebab DSAI enggan sumpah atas QURAN yang beliau tidak meliwat. Pada mereka yang mempunyai keraguan ini telah lupa yang DSAI adalah dituduh, jadi kenapa yang dituduh harus membuktikan yang beliau tak bersalah, padahal undang-undang mengatakan yang menuduh harus menbuktikan tuduhannya. Dalam ISLAM pun mengatakan yang menuduh harus mempunyai empat saksi yang berimam(orang yang alim), baru ada kes, iatu yang menuduh harus membuktikan tuduhan.Tak pernah ke mereka yang meragui DSAI ini tanya diri sendiri kalau PDRM ada bukti yang cukup kenapa sampai hari ini tak mendakwa DSAI?. Kita pun bukan tak kena sangat dengan cara PDRM beroperasi. Masih ingat apa yang berlaku di Terengganu, dimana penyokong PAS dibelasah macam anjing, akan tetapi bila buat complain, PDRM menyalahkan PAS yang menjadi sebab mereka membelasah ahli PAS, Salah Pas bukan salah PDRM. Pada mereka ini yang meragui DSAI tak pernah ke mereka terfikir yang DSAI harus sangat berhati-hati dalam hal ini sebab seluruh institusi Polis dan Perundangan yang dikawal oleh UMNO akan digunakkan untuk menentang beliau, satu silap langkah akan membawa malapetaka. Mereka yang meragui DSAI telah lupa apa yang telah berlaku 9 tahun yang lalu.
DSAI adalah PEMIMPIM beragama ISLAM yang dihormati oleh banyak pihak dalam dan luar negara,tak kira kawan atau musuh, itulah yang dipanggil bakat PEMIMPIM. Tak hairanlah kalau ada pihak luar negara seperti YAHUDI merasa DSAI adalah ancaman jangka panjang kepada mereka.

Anonymous said...

tolong tuan, kami pengundi muda mengharapkan jgn diadakan lagi pertemuan dengan umno bagi mengelakkan lebih byk perpecahan.
kami tidak mahu PAS dikhianati dan tenggelam utk kali kedua.

Anonymous said...

tubuhkan segera ahli majlis tertinggi Pakatan Rakyat.

DSAI sebagai ketua dan mempunyai 2 penasihat satu dr PAS dan satu dr DAP.

Jika PAS tinggalkan pakatan rakyat. makin pecalah melayu dan islam.
pro-pasumno dan pro-anwar.

copy from other blog said...

We are reminding Najib and Mahathir about this, that Malaysia is not an Islamic state and it is not in a social contract.

Malay Sakai, so please tell Badawi about it. Umno has always threatened the non-malays with riots and chaos. Nobody in Malaysia has started riots and chaos except for Umno.

Umno has a deep rooted tradition of starting riots and chaos when every time they can't debate sensibly.

The social contract is there alright and many do not question it. But is the social contract followed according to the spirit or hijacked to the benefit of a few?

Just look at the number of huge projects that has failed is proof enough. Yet these are treated like normal - part of everyday happening.

Gosh……….

All the social contract talk does not hold any water, when you have people in power, namely Umno abusing their power. In fact, they are indirectly telling you, that they have the right to abuse the power. Is this fair? Of course it is unfair. You don't even need a social contract to tell you whether it is fair or not.

Social contract didn't say that Malaysia is an Islamic state. On the contrary the social contract expressly stated that Malaysia was and is not an Islamic state.

Now the deliberate misinterpretation, apparently accepted by Umno, is that Malaysia (including Sabah and Sarawak) is an Islamic state!

Sabah and Sarawak would never have joined Malaysia if they had known that Malaysia will be deemed an Islamic state.

If the social contract meant that the non-malays would merely exchange the British masters for the malay masters, they would never have agreed to join the malays for independence.

What is the difference of having the British lording over the non-malays and having the malays doing the same to the non-malays! Probably worse. At least the British had some respect for fairness while the malays have none!

So to get independence, the malays needed the non-malays. Without the non-malays agreement, the British would not have granted independence. So, is that not also part of the social contract? It is not a one-sided malay right. The malays would not be where they are without the non-malays.


This country was all along a land for Orang Asli. The Chinese originated from China, Indians originated from India, malays originated from Indonesia etc. China get to give priority to the Chinese, India get to give priority to the Indians, and the malays are just freeloading from the Orang Asli land by claming it is bumi land.

This is because they are doing what Allah said……….Allah told malays to come from Indonesia and steal the land from Orang Asli and use Orang Asli as slaves. So when is Malaysia giving priority to Orang Asli?

The only time Malaysia is not a racist country is when an Orang Asli becomes the prime minister of Malaysia - which is never - it is a genocide in the name of Allah!Bodoh punya melayu……….

Baik balik ke tanah melayu la. We are natives of Sabah and Sarawak land - buat apa kamu punya orang datang sini menjajah kita oh?

Kita tak suka kamu orang datang sini mengorek sumber petroleum tanah kita - this Sabah and Sarawak land not belongs to your malays.

Get out from Sabah and Sarawak la!

Bodoh melayu!
Then let me re-quote Lee Kuan Yew:

Singaporean politician Lee Kuan Yew of the PAP, who publicly questioned the need for Article 153 in parliament, and called for a "Malaysian Malaysia".

In a speech, Lee Kuan Yew bemoaned what would later be described as the Malaysian social contract:

"According to history, malays began to migrate to Malaysia in noticeable numbers only about 700 years ago. Of the 39% malays in Malaysia today, about one-third are comparatively new immigrants like the secretary-general of Umno, Dato Syed Jaafar, who came to Malaya from Indonesia just before the war at the age of more than thirty. Therefore it is wrong and illogical for a particular racial group to think that they are more justified to be called Malaysians and that the others can become Malaysians only through their favour."

Eventually, and Singapore became an independent nation in 1965, with Lee Kuan Yew as its first prime minister.

Really?

So what about UK lands in the Peninsula? What was that called Tanah UK?

And what about the 4 northern states that belonged to Thailand, that the Sultan groveled to the UK to take back? Tanah Thai?

And previous to that all the lands owned by Portugal and Holland? Tanah Portugal and Holland?

And how about the fiefdom of Raja Brooke in Borneo? Tanah Brooke?

Each state may have had its own Sultan and government but that does not = Malaysia!

If Malaysia was your own land to control then how come we had to have independence? I suppose Umno teach you that you have to declare independence from yourself?

Stupidest thing I ever heard!

You should go study Malaysia history, real Malaysia history not that doctored Umno garbage!


It is undeniable that malays are stupid, incapable and lazy. Why don't they just humbly admit the facts and repent and learn from other races especially Chinese?

What is the point to argue here and wasting time again?

From the first onwards we were merely telling the truths. It wasn't us who think that way but their own Badawi as well.

All malays should go and read the newspaper, even Badawi is ashamed of maintaining the NEP after 34 years of implementing it and these malay baboons are still asking for it.

Even Badawi wanted them to compete on a level playing field.

So what does all these tell the world? It sends a very clear message that it is malays themselves who are incapable and lazy and they don't even want to admit it and make a change!

That is the biggest shame of all.

Can't you see, it is all back to square one. Year in, year out, some talk for half an hour, some one, some two. Some sing, many belt out their most recent released 'pantun'.

After all. Malays are good at that. Suggestions after suggestions, some good, some impossible to realize.

But, do you see any of these materialised? Hardly. Why, why and why???

Because the malays can never change. Never! Why?

The leaders forgot or were it they simply didn't want to address and admit that the actual disease is the malays and the remedy itself is also, the malays. They can never change. What is it about the malays?

Firstly as you all know, they are a lazy species. Since the beginning of time they have been like that. Even the encyclopedia called them as lazy people. I think those British with their accent tried to call them 'malas', and if you put 'y' in, it becomes 'malays'.

Embracing Islam make them a worse lot. Now they have a license to kill anything that gets into their way.

Malays are ungrateful lot. In reality, they just can't live or open their minds for others. When Mahathir said that they are complacent, they put him in jail. When Mahathir encouraged them to learn English language, they got angry with him, saying it is a 'bahasa penjajah'.

When other races 'maju', they got angry with them too. That was why at the end of Mahathir his regime, he said this, "I have achieved greatness as a prime minister, but I only fail in one thing, changing the malays."

Well, nothing to be surprised about anyway since Mahathir is not really a malay, and I guess that was why the malays were angry with him.

Drug abuse, hate, incest, liberal extremism (culture of miniskirts and gay marriages), murder, parochialism, racism, rape, religious fanaticism, snatch theft, spoilt-bratty behavior, tribalism, wife abuse, child abuse, all that is associated with the malay race.

To them, malay is the biggest impediment towards building a truly Malaysian nation, and should be chucked into the dustbins of history.

A genetically flawed race cannot be fixed by politically. Nature will take its course and globalization will put them out to pasture.

What have we got now?

Brain drain, economic disparity getting wider, poor education system, racial segregation, widespread corruption, inefficiency and uncompetitive on the government departments and others.

Sad. Sad. Sad. The question asked by many of my fellow Chinese is this - Why can't you just tell the malay peoples to adopt Chinese culture which is superior?

From research, this peninsular was part of the Siamese empire way before these malays from Indonesia invaded it.

Still so thick skin, don't want to go back to Indonesia!

It has nothing to do with Chinese. It has to do with malays versus the world.

So what if all Chinese left Malaysia, malays still have to compete with the rest of world. Malays can still be "conquered" by foreigners. You cannot escape competition.

Malays still have to learn how to live and work with the rest of world since Malaysia is a "small" country and has to trade with China and India.

Why do Chinese want to conquer and control Malaysia? It is so small. Chinese wants to be global competitor. We do not want to be "Jaguh" Kampung.

The choice lay with malays. Learn to compete or suffer the consequences. That is the universal value of the world.Part 1 - The origin of pendatang:

· Malays - come from Indonesia and Yunnan.
· Chinese - come from China.
· Indians - come from India.

Part 2 - Why they come to Malaysia:

· Malays - easy life, food aplenty around those days, like fish from the river etc.
· Chinese - looking for a living.
· Indians - looking for a living and goes back.

Part 3 - Pendatang's attitude:

· Malays - the words 'relax la', 'bantuan kerajaan' and 'cukup makan' are their daily words.
· Chinese - work, work and work but also spend.
· Indians - work, earn and save but spend little.

Looking at the mindsets of various pendatang. You tell me is it possible to be one Bangsa Malaysia? Never! For oil will never mix with water.

If you tell the Chinese to close down Chinese schools, the children will not taught to be hardworking anymore, so they become lazy and can they ask for bantuan kerajaan?

No! Right? So let the Chinese have more Chinese schools to teach the principle of hardworking, integrity, trustworthy etc, thus others can get more shares.

Those days the government control the Chinese schools is because of communist. Now where got communist again? Bodoh!
The Chinese are not in control of the economy at all. Consider this:

Tenaga, Telekom, Proton, Petronas, Maybank, Genting accounts for more than 50% of the market capitalization of KLSE.

So basically malays already control more than 50% of the economy.

But problem is, only a few malays enjoy ownership of the economy and businesses while the rest are bleed dry. These people are millionaires and billionaires man. That is where the lies about the Chinese controlling the economy comes in, to keep themselves in that position.

So the ordinary malays are angry because they feel the Chinese stole their money. The Chinese and Indians and others are angry because they feel they are further discriminated on top of discrimination.

Non-malays on the other hand owned only 10% of such equity.

People like the Robert Kuok group were so pissed that the government pressure them to sell their business, they shifted their headquarter to Hong Kong. But when we want the world to see that one of the richest tycoons is from Malaysia, when we want fame, we said Robert Kuok is from Malaysia, not knowing that he has long gone.

What minister mentor Lee Kuan Yew has said is absolutely true. It is a simple fact. The Chinese and Indians have been marginalised since 1957, so what is new?

While the Chinese have been economically strong, the Indians have been lagging behind, simply by being a minority race in Malaysia and by being led by a complete moron for the last three decades. What is Najib so upset about?

Prove your worth as a race that can stand on theirs own two feet and succeed and you will have our respect. Until then, please just stop making a complete idiot of yourself and shut your gap.

This goes for the entire Malaysia cabinet. You are all a disgrace and a bunch of corrupt hypocrites! Malaysia would have been much better off if it had remained a British colony. Only then would there have been equality.

The malays are fall into the trap of other Umno malays should treat like shit in Malaysia. When we demand over basic rights, they always like to quote Singapore malays on not holding public position……….Please la, Singapore practise the real meritocracy, not the fake one like Malaysia.

Do Singapore systematically marginalised the malays there, the answer is definitely no, do Singapore practise discrimination on education or limited their entry to university, do Singapore limited the critical field business license to the malays, do Singapore force the Singapore malays sold off their business to the Singapore Chinese, the answer is again a big NO.

And this make Singapore malays stand high when compare to Malaysia malays.

What make the Malaysian Chinese not happy is, we already being discriminated by our home country, when anything go wrong in Umno or in malay community, the Malaysian Chinese will be the target - for shooting or divert the attention to their own problems.

Have you wondered why there are fewer Indians than malays in the general population in Singapore, that there are many more Indians than malays in high positions in politics, medicine, law, business, and many other fields that require talent and hard work in Singapore!

In Malaysia, there are tongkat or crutches available, but in meritocratic Singapore, even the smaller minority Indians outperform the bigger minority malays.

To Chinese, education is the most important thing to their next generation, so don't ask me why Chinese insist to have own stream of education until today.

To tell you frankly, I feel much comfortable when I move to UK, after few years I know they will offer me citizenship being a professional here. And as far as I know, there isn't a classification on the citizenship, I will get equal treatment as others fairly.The culture of jealousy never die. Mahathir promoted the sense of jealousy of malays against non-malays to get into power.

He promoted again jealousy of Malaysians, and malays in particular against the son in law of Badawi to throw Badawi out, so that his nominees can go in.

Now it is generally accepted that jealousy between races has a legitimate claim to attention. Then NEP will not go way and Najib claimed that there cannot be a time limit for NEP.

His father asked for 20 years, and he now says 200 years, until the country is taken over by foreign power, whichever is earlier.

Let us not provide excuse to Umno.

Badawi can formulate any policy. On the ground level where the heads are not qualified themselves as their staff - many problems will arise.

Further the NEP will somehow make good brains frustrated and will certainly be the main causes of frustrations. At best we can get the second rate staff to stay - the top ones will have no problem seeking better salaries and futures elsewhere without the glass ceiling overhanging their heads.

Our national sense of belonging will be lost when day in and day out we feel the impact of marginalisation in almost every sphere of educational or economic activities.

I think we are in even more for hubs of abandoned projects because it is the brains that matters, not real estate buildings which politicians are only good at how to initiate to build for their own gains. When coming to real research and real productive work, you only have lots of unemployable graduates lining up to fill them.

Best of luck Malaysia, while Malaysians of the best calibre are in our neighbouring countries creating state of art products and discoveries.

The people with brains first go to Singapore, then Australia, then the US. Apparently roughly 2 million Malaysians have emigrated since the 1970s. Wow, what a brain drain that is……….

S/he did the right thing by moving out of Malaysia. As long as is a Malaysian non-malay, you will be suppressed. They don't need scientists but more keris wielding morons to run the expensive labs.

So anytime the experiment didn't work out, they can go straight and blame that the equipment is outdated. Anybody disputes their claim, they can take out the keris and showed their "power". Good for them. Malaysia is turning to a baboon infested country.

Let alone those whose have already left. How about those who came back earlier with their foreign wives! The immigration department has made their renewal of visa a living hell, and they are not allowed to work no matter how qualified they may be. Eventually these "loyal Malaysians" also end up packing their bags and leave.

The politicians can say one thing but it never gets implemented at the ground level. Look at the mess surrounding Malaysia "My Second Home" campaign - how many have actually come here and then left in deep frustration!

The racists in Umno will also make certain that such policies will be doomed to fail. They would rather give citizenship to unruly and uneducated illegal Indonesians than some non-malay PhD holders.

Get your children out of this sucking country before it is too late! This is a hopeless and dirty country with all the lousy ministers and corrupted politicians.

I am afraid there is nothing second class citizens like us can do.

Emigrate to other countries looks to be a better option. Of course, the exodus has started decades ago. In fact, Umno will be most happy to see us go (race ratio, you know what I mean).

Umno does not depend on the second class citizens for the brains. They have the many universities in Bolehland to train their kind and churn out any number of experts you want. So brain drain is not a problem.
Malaysia is slowly and surely turning into a very sick place. We must finish off Umno and its cronies to cure the country from this acute sickness.

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59