Monday, 23 June 2008

MESYUARAT AGONG PAS KAWASAN DAPAT SAMBUTAN MENGGALAKKAN


Bukit Katil : Mesyuarat Agong PAS Kawasan Bukit Katil yang berlangsung Sabtu lalu mendapat sambutan yang menggalakkan di mana kira-kira 100 perwakilan dan pemerhati hadir menjayakannya.

Mesyuarat yang dirasmikan oleh Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Melaka, Mejar (B) Hj Jasme Tompang itu dilangsungkan di Pejabat PAS Kawasan di sini.

Dalam ucapannya, Jasme mengharapkan seluruh ahli-ahli PAS supaya sentiasa komited untuk

melaksanakan tanggungjawab memikul perjuangan Islam ini.

"Kita mesti terus melaksanakan apa juga arahan pimpinan lebih-lebih lagi kita sekarang berada dalam situasi kemenangan berbeza dengan sebelum ini,".

"Walaupun PAS tidak menang di Melaka, namun kita mesti bersedia untuk memerintah pada masa akan datang, malah jika sekiranya Anwar dapat menjadi Perdana Menteri dalam jangkamasa terdekat, kita semua sudah tentu menjadi anggota sebuah Pakatan Rakyat yang akan memerintah Malaysia" tambahnya.

"Maka sudah tentu kita sebagai ahli PAS mempunyai tugas dan tanggungjawab kepada keraajaan baru ini" ujarnya lagi bersungguh-sungguh.

Turut hadir pada mesyuarat agong tersebut ialah Timbalan Pesuruhjaya 2 PAS Melaka merangkap YDP Kawasan Bukit Katil, Hj Bakrin Sidek; Timbalan YDP Hj Salim Tahir dan semua AJK PAS Kawasan.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

2 Comments:

berto said...

Damu pa kmu to?.. Nano ni klase blog man?

berto said...

This is a nice blog. I like it!

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59