Friday, 18 April 2008

MESYUARAT AGONG CAWANGAN PAYA DALAM MERIAH


Mesyuarat Agung PAS Cawangan Paya Dalam Tengah, Parlimen Bukit Katil Ahad lalu dijalankan dalam suasana yang sangat meriah di mana kehadiran perwakilan amat menggalakan.

Mesyuarat yang dijalankan di Pejabat PAS Cawangan Paya Dalam telah dirasmikan oleh Ketua Penerangan PAS Negeri Melaka, Sofi Wahab, Ahad lalu.

Dalam ucapannya Sofi menjelaskan bahawa walaupun PAS tewas di kesemua kerusi yang ditandinginya di Melaka, namun undi yang diperolehi di Peti-Peti Undi rata-rata meningkat terutama di kawasan yang ramai pengundi Tionghua dan India.

"Ini menunjukkan bahawa rakyat tetap menerima PAS dan peluang bagi PAS untuk membuat kejutan sebagaimana di Johor tetap ada."

"Apa yang penting semua ahli dan petugas PAS mesti bekerja kuat dari sekarang mendekati pengundi dan menjalankan kerja-kerja kebajikan", tambah Sofi yang juga merupakan Ketua Dewan Pemuda PAS Kawasan Bukit Katil.

Turut hadir pada mesyuarat agung tersebut ialah Timbalan Yang Dipertua PAS Kawasan Bukit Katil, Hj Salim Tahir yang juga merupakan Calon PAS DUN Ayer Molek.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59