Friday, 14 March 2008

PAK LAH TERUS DIASAK MUKHRIZ DAN BAPAKNYA. SIAPA DI BELAKANGNYA????Perdana Menteri Kerajaan 3 beranak, Pak Lah terus diasak oleh Team Bekas Perdana Menteri dan anaknya, Mukhriz Mahathir (gambar)

Exco Pemuda Umno itu, menggesa Dato' Seri Abdullah Ahmad Badawi melepaskan jawatannya sebagai Perdana Menteri dan Presiden Umno bagi memulihkan negara dan parti itu.

"Hanya dengan peletakan jawatan Perdana Menteri dan presiden Umno oleh Datuk Seri sendiri dapat pemulihan Umno, BN dan negara dilakukan dengan jaya," katanya dalam sepucuk surat peribadinya kepada Abdullah.

Surat bertarikh 12 Mac (SILA KLIK ATAS IMEJ DI SEBELAH) itu turut diedarkan kepada Timbalan Presiden Umno, dua Naib Presidennya dan Setiausaha Agung Umno.

Persoalannya selain bapaknya, Tun Mahathir siapa lagi di belakangnya. Sudah tentu ada 'super power' di belakangnya yang menyebabkan Mukhriz berani. Para pembaca sekelian sudah tentu tahu dan dapat mengagaknya?????

Malaysiakini difahamkan surat itu tidak bertujuan diedarkan kepada umum, namun ia kini mula diterbitkan di beberapa laman web dan blog politik.

Mukhriz, ahli Parlimen Jerlun, berkata keputusan Pilihan Raya Umum 8 Mac jelas menunjukkan rakyat menolak kepemimpinan Abdullah.

Satu lagi persoalan, bilakah orang kanan kerajaan 3 beranak, YB (Yang Bongkak) Khairy Jamaluddin keluar dari persembunyiannya setelah bergelar YB kerana sehingga ke hari ini YB KJ ini belum bertemu media lagi.


Khir Toyo dan Tajol Rosli pun dah keluar, takkan KJ masih malu kot. Biasanya orang yang buat banyak kesalahan atau berasa bersalah yang tak mau jumpa orang ni .........?%%%$$%^^$#^%#^

Laporan ini dipetik dari Malaysiakini.com

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59