Friday, 28 March 2008

IMAM HADHARI MESTI LETAK JAWATAN....DERHAKA KEPADA YANG DIPERTUAN AGONG


Perdana Menteri Malaysia yang paling lemah dan bengong, Imam Hadhari Wal Badawi mesti meletakkan jawatan kerana beliau jelas DERHAKA kepada Baginda Yang Dipertuan Agong apabila menyanggah keputusan Baginda yang berkenan melantik Ahmad Said sebagai MB Terengganu sebelum ini.

Selepas beberapa hari Ahmad Said menerima watikah sebagai MB, Imam Hadhari mesih bertegas mahukan wok Yiknya, Derih Jusoh menjadi MB. Ini jelas menunjukkan Imam Hadhari terang-terang menderhakai Yang Dipertuan Agong yang juga Sultan Terengganu.

Akhirnya setelah beliau mengadap Yang Dipertua Agong dua hari lepas barulah Imam Hadhari akur dengan kehendak Yang Dipertuan Agong. Malangnya Imam Hadhari tetap besar kepala apabila tidak memohon ampun secara terbuka kepada Yang Dipertuan Agong.

Hal ini membuktikan Imam Hadhari Wal Badawi telah MENDERHAKAI Yang Dipertuan Agong secara terbuka.
Oleh itu Dewan Pemuda PAS Kawasan Bukit Katil menggesa Imam Hadhari meletakkan jawatannya sebagai Perdana Menteri dan memohon ampun secara terbuka kepada Yang Dipertuan Agong.

Andainya Imam Hadhari tetap berdegil tidak mahu memohon ampun, kami mencadangkan Yang Dipertuan Agong memecat Imam Hadhari Wal Badawi dan digantikan dengan seorang yang lebih berwibawa dan tidak DERHAKA kepada Yang Dipertuan Agong.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59