Friday, 15 February 2008

CALON BN JUJUR, WIBAWA DAN EFISIEN. PERANGAI DAN AKHLAQ BURUK TAK APA?


KUALA LUMPUR – Barisan Nasional (BN) akan memastikan hanya mereka yang mampu berkhidmat secara jujur, berwibawa dan efisien kepada rakyat disenaraikan sebagai calon pada pilihan raya umum kali ini.

Pengerusi BN, Imam Hadhari Wal Badawi berkata, ini bagi membolehkan segala projek yang telah dirancang untuk rakyat termasuk dalam wilayah koridor pembangunan ekonomi yang dilancarkan beliau baru-baru ini dapat diberi perhatian sewajarnya.

‘‘Komitmen kita membuat yang terbaik. Kita mahu pastikan kita memilih calon yang boleh berkhidmat untuk rakyat, secara jujur, dengan wibawa dan efisien. Ini yang kita mahu buat,’’ katanya.

Jujur, wibawa dan efisien sahaja ke???, bagaimana dengan akhlaq, integriti dan perangai. TIDAK HAIRANLAH KITA KALAU RAMAI DIKALANGAN PEMIMPIN BN YANG KAKI BETINA, KAKI DANDUT DAN SEBAGAINYA, SEPERTI CHUA SOI LEK DAN LAIN-LAIN, SEMUA ORANG SUDAH TAHU!!!!!!!!!!!!!!!

Bercakap pada sidang akhbar selepas mempengerusikan mesyuarat Dewan Tertinggi BN di sini hari ini, Perdana Menteri berharap BN sekali lagi diberi mandat untuk membentuk kerajaan bagi membolehkan parti itu memberikan perkhidmatan yang lebih baik untuk rakyat dan negara.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59