Monday, 31 December 2007

PERANGAI LUCAH MIC MENJALAR KEPADA MCA?


Kalau sebelum ini pelakon-pelakon handalan filem lucah terdiri dari pemimpin MIC (DP Vijandran) kini perangai tersebut menjalar kepada pemimpin MCA. Malah kali ini pelakon ini lebih hebat. Di katakan pelakon tersebut bertaraf menteri dan pemimpin kanan MCA. Betul atau tidak kita tunggu dan lihat. Kalau betul ini cerita panas pada awal-awal tahun 2008 ini.

Akhbar-akhbar berbahasa Cina melaporkan bahawa DVD tersebut - yang didakwa menunjukkan ahli politik itu sedang mengadakan hubungan seks dengan seorang wanita - pada mulanya diedarkan di Muar and later, Batu Pahat dan Seremban.

Pada hari Ahad, salinan DVD itu diletakkan di beberapa tempat di Muar untuk diambil oleh orang ramai. Sesetengah salinannya diedarkan oleh individu yang tidak dikenali kepada beberapa buah kedai di kawasan tersebut.

Sementara itu, Utusan Malaysia melaporkan bahawa rakaman hubungan seks itu yang diambil menerusi kamera litar tertutup (CCTV) selama sejam, dipercayai dirakamkan di dalam sebuah bilik hotel.

Bagaimanapun, lokasi hotel itu tidak diketahui.

Sejak laporan mengenai DVD itu tersiar dalam beberapa akhbar berbahasa Cina hari ini, DVD tersebut dikatakan ‘disembunyikan’ oleh para pengedar kerana bimbang tindakan polis.

DVD itu mengandungi dua bahagian iaitu A dan B yang diedar secara percuma di beberapa lokasi sejak malam semalam.

Bahagian A memaparkan aksi lucah hu bungan seks antara seorang lelaki yang didakwa sebagai pemimpin politik dengan seorang wanita menggunakan satu kamera CCTV.

Bahagian B pula menayangkan rakaman hubungan seks dari empat penjuru dari pada kamera CCTV berlainan melibatkan ‘pelakon’ yang sama.

Berdasarkan gerak tubuh dan bayangan dalam DVD itu, laporan Utusan lagi, masyarakat di Muar percaya ia hampir 70 peratus menyerupai wajah pemimpin politik tersebut.

Namun, percakapan serta wajah pemimpin itu dari dekat tidak begitu jelas digambarkan di dalam DVD itu.

Manakala Ketua Polis Johor, Datuk Hussin Ismail yang dihubungi Utusan semalam memberitahu, pihaknya masih belum menerima sebarang laporan berhubung penyebaran DVD itu.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59