Monday, 31 December 2007

PAS BUKIT KATIL TEMBUSI KUBU KUAT UMNO DI TAMAN TUN RAHAHPAS Kawasan Bukit Katil melalui Majlis Tindakan DUN (MTD) Bukit Baru berjaya menembusi kubu kuat Umno di kawasan Peti Undi Taman Tun Rahah.

Malam tadi bertempat di Pejabat Peti Undi Taman TUn Rahah, Unit Peti Undi PAS Taman Tun Rahah dirasmikan dengan jayanya oleh Yang Dipertua PAS Kawasan Bukit Katil, Hj Bakrin Sidek.

Dalam ucapannya, Hj Bakrin berkata, kejayaan PAS menubuhkan Unit Peti Undi Taman Tun Rahah merupakan kejayaan di luar dugaan kerana taman itu terkenal sebagai kubu kuat Umno sejak dahulu.

Menurutnya kejayaan MTD Bukit Baru ini patut dijadikan contoh kepada MTD lain kerana kesungguhan pimpinan mereka akhirnya membuahkan hasil bukan sahaja UPU berjaya ditubuhkan bahkan mereka berjaya membuka pejabat sendiri di kawasan Taman Puncak.

"Kita mengucapkan jutaan terima kasih kepada tuan rumah kepada Pejabat ini iaitu Saudara Mohd Jas Abdul Rahman kerana sanggup menwakafkan rumahnya sendiri untuk dijadikan pejabat, beliau sanggup berpindah ke rumah lain semata-mata untuk kepentingan jemaah" tegas Hj Bakrin.

Peti Undi Taman Tun Rahah merupakan Peti Undi baru yang diujudkan oleh SPR untuk pilihanraya akan datang dan ianya adalah pecahan kepada peti undi Bukit Katil.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59