Wednesday, 12 December 2007

KAMI TINDAK GENTAR


Dewan Pemuda PAS Kawasan Bukit Katil (DPPBK) menegaskan bahawa kami tidak gentar menghadapi apa jua tekanan dan tidak pula lemah menghadapi apa jua rintangan yang bakal di hadapkan oleh pemerintah yang zalim kepada kami.

DPPBK telah bersedia menghadapi segala kemungkinan terutama semasa kempen PRU ke 12 ini. Kami tahu bahawa BN akan menggunakan segala 'bala tentera' mereka yang dibiayai oleh rakyat seperti SPR, Polis, KEMAS, Jabatan Penerangan, RTM, TV3 dan sebagainya.

DPPBK menyeru sekelian rakyat Malaysia supaya tidak mengHALALkan segala wang ringgit kita yang kita bayar melalui cukai yang digunakan oleh kerajaan BN melalui SPR, Polis, KEMAS, RTM dan sebagainya untuk mengalahkan kita pada Pilihanraya Umum nanti.

Biar mereka jawab di hadapan Allah di akhirat di Hari Kemudian.

Jangan kamu ingat wahai pemimpin angkuh BN Islam Hadhari bahawa tindakan kamu menangkap dan memenjara pemimpin kami akan melemahkan semangat kami.

Kami ada Allah yang sudah pasti membantu kami, manakala kamu ada syaitan dan iblis yang sentiasa membantu kamu supaya meneruskan kezaliman ke atas pencinta Islam seperti kami.

Jika kamu berjaya mengekang kami di dunia, nescaya kamu tidak akan dapat membela diri di hadapan Allah di hari yang tiada gunanya kuasa dan harta benda. Kuasa yang ada pada kamu hari ini hanyalah sedikit jika hendak dibandingkan dengan kuasa Allah. Bahkan kuasa kamu ini akan dicabut oleh Allah bila kamu menemui ajal nanti. Ketika pangkat dan kuasa kamu tidak akan dapat membantu kamu lagi.

Kami pula tetap yakin dan istiqamah bahawa perjuangan kami akan diteruskan oleh semua pencinta Islam. Seribu yang pergi sejuta akan tumbuh dan meneruskan perjuangan suci para nabi ini.

Justeru itu, kepada semua ahli-ahli PAS dan penyokong PAS jangan kamu gentar untuk berdepan dengan musuh. Kita berjuang atas landasan kebenaran. Kita tidak mencari musuh. Kita masih berjuang atas landasan Muwajahah Silmiyyah.

Pedulikan segala bentuk provokasi dan jangan mudah terpedaya dengan khabar angin yang cuba memerangkap kita. Jangan undur ke belakang walaupun kita sekarang digertak dengan peristiwa penangkapan pimpinan kita.

Kepada pencinta keadilan yang lain mari kita sama-sama berganding bahu tanpa mengira agama dan bangsa. Tujuan kita hanya satu untuk menghapuskan kezaliman. Mari kita susun langkah bersama untuk menghancurkan kerajaan BN dalam pilihanraya akan datang. Kita kalahkan mereka dengan memenangi kerusi-kerusi parlimen dan DUN sebanyak mungkin.

Pada masa itu baru mereka tahu bahawa kuasa dan pangkat yang ada pada mereka tidak kekal dan bila-bila masa boleh terlepas.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59