Tuesday, 27 November 2007

PM AKAN TERUS STAIL MENZALIMI RAKYAT DAN MENEKAN RAKYATPerdana Menteri Imam Al Hadhari hari ini berkata beliau akan meneruskan gaya pentadbirannya walaupun kita tahu pentadbirannya dikritik hebat oleh rakyat Malaysia yang cintakan keadilan, demokrasi dan ketelusan.

Ini bermakna selepas ini ISA akan terus digunakan untuk menahan rakyat tanpa bicara, gejala murtad akan terus dibiarkan, gejala maksiat akan terus disemarakkan, peningkatan indeks jenayah tidak ditangani dengan serius, kes rasuah didiamkan, Polis akan terus bertindak zalim kepada rakyat, rumah dan masjid dirobohkan, rakyat dibiarkan terus dalam kesempitan, Bahasa Melay terus dipinggirkan dan seribu satu macam masalah.

Imam Hadhari nampaknya begitu gembiran dengan kajian yang dijalankan oleh Merdeka Center untuk New Straits Times yang mendapati sokongan pengundi yang positif dan kukuh terhadap Perdana Menteri dan kerajaan Barisan Nasional.

Menurutnya, kenyakinan rakyat terhadap Perdana Menteri dan kerajaan kekal stabil dan positif walaupun wujudnya perkembangan yang sebaliknya.

Kajian itu yang membabitkan 1,024 responden, mendapati rakyat Malaysia mengambil berat tentang ekonomi, keselamatan awam dan isu rasuah.

Kita berharap rakyat Malaysia segera insaf dan jangan terpedaya dengan janji manis Imam Hadhari kerana adalah jelas terbukti pada zaman beliau Islam terus diketepikan, indeks rasuah merudum, gejala murtad berleluasa, mutu Universiti terperosok teruk, barangan semakin naik harga, ISA terus digunakan untuk menangkap rakyat dan lain-lain.

Imam Al Hadhari dan Partinya BN mesti ditumbangkan pada Pilihanraya Umum nanti.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59