Tuesday, 6 November 2007

BN BUKAN SAHAJA AKAN MENANG SEPERTI PRU 2004 TAPI BOLEH MENANG SEMUA KERUSI PADA PRU 12Berkatalah Najib semalam bahawa Barisan Nasional (BN), khususnya Umno, yakin dapat mengulangi kejayaan dengan majoriti lebih dua pertiga dalam pilihanraya umum akan datang berasas kepada kekalahan parti pembangkang dalam lima pilihanraya kecil yang diadakan sebelum ini.

Katanya, Umno telah menewaskan PAS dalam pilihanraya kecil Kuala Berang dan Pengkalan Pasir, DAP di kerusi Machap, PKR di Ijok manakala calon Bebas kehilangan deposit di Batu Talam.

Sehubungan itu, beliau yang juga Timbalan Perdana Menteri mengingatkan pergerakan Wanita, Pemuda dan Puteri Umno supaya melipatgandakan persiapan untuk menghadapinya.

Berucap merasmikan perhimpunan Wanita, Pemuda dan Putrama malam tadi, Najib berkata Umno menang dengan majoriti besar kerana sokongan rakyat yang mantap kepada parti itu dan BN.

KITA MEMANG KITA MENAFIKAN BN MUNGKIN AKAN MENCAPAI KEMENANGAN TETAPI KEMENANGAN TERSEBUT DIPEROLEHI DENGAN CARA TIDAK BERMARUAH SEPERTI MEMPERKUDAKAN SPR, JABATAN KERAJAAN, MEDIA DAN SEBAGAINYA.

BN MENIPU, MENGUGUT, MERASUAH DAN MENGGUNAKAN SEGENAP JENTERA KERAJAAN UNTUK MEMPENGARUHI RAKYAT SUPAYA MENGUNDI BN. JIKA INI DILAKUKAN SEKALI LAGI PADA PRU 12 MAKA TIDAK MUSTAHIL BN AKAN MENANG 100 %.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59