Tuesday, 2 October 2007

EMAIL PENGUNJUNG KAMI ADA PENGAJARANNYA


1. Marilah kita pakat-pakat menternak Babi secara HAram .., lesen semua tak payah ambik, untung besor, bila untung beso, boleh pakai kereta beso, perut besor, bini 4, gundik 250 orang .. nak apa lagi semua dapat ..

2. Jangan sesekali mendengar ceramah .. ; kerana yang suka ceramah semua orang jahat, muka boleh masuk paper, yang dengar ceramah nie semua tak patriotik, depa suka bakaq bendera, depa nie suka baling batu dan sembunyi tangan ...

dan kalau nak buat jahat, buatlah macam nie :

bunuh orang macam Al-Tantuya .. confirm muka 'selimut' macam Ninja, rekod semua boleh 'HILANG', CCTV boleh 'Rosak' .. kalau bunuh cik limah janda tonggek kerana berani akan tonggeknya buntotnya tak 'aci', kalau bunuh chin gila isim pun tak boleh main lagi; kena bunuh sekufu dengan al-Tantuya .. kalau sapa-sapa teringin nak membunuh kena cari penganalisa politik macam aku ..

demikianlah riwayat sahih PDRM dalam kitab Al-Qanun Lil Bubuq Serawa mukasurat 413, cetakan ke-12 oleh percetakan Mudah Terpengaruh .... muahhehee ....

# komen aku tiada kena mengena dengan Kerajaan Malaysia, Agensi-Agensi di bawah Pentadbiran Kerajaan Malaysia dan insan-insan berwarganera Malaysia. Segala komentar di atas adalah merujuk terus kepada Kerajaan Monggolia, Agensi Kerajaan Monggolia dan warganagera Monggolia sahaja ..

HIDUP PAK LAH, HIDUP MELA-YU


`matnoq
pencari kebenaran

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59