Saturday, 15 September 2007

KEKEJAMAN UMNO SELANGOR DAN BARUANYAEmail yang kami terima dari seorang pengunjung : Wannoor

Di sini kawe(saya) nak nukilkan tentang tindakan biadap kerajaan Selangor aka UMNO disertai MP Selayang tergamak merobohkan rumah-rumah org melayu yang digelarkan setinggan pada malam semalam 11/09/2007di Kg Melayu Sg Buloh dekat Hospital Sg Buloh.

Di saat org Islam hendak menyambut Ramadhan mereka dengan rakusnya meroboh dan membinasakan rumah kediaman penduduk Islam melayu.

Di mana lagi letaknya hati perut mereka ini? Di mana perasaan ehsan sesama Islam yg sepatutnya dipegang dlm membela rakyat?tak kasihan ke mereka melihat ada ibu-ibu yang anaknya masihj kecil dan terpaksa kehujanan. Tetapi mujurlah Pemuda dan AJK PAS Subang telah bertindak untuk meringankan beban mereka dengan memasang khemah serta lilin dan keperluan lain.

Inilah kerajaan pilihan rakyat yang menzalimi rakyat mereka sendiri. Itulah Khir toyo, satu-satunya Menteri Besar yg menggunakan kuasanya untuk mengharamkan tazkirah.
Maaf jika kawe(saya) post pada tempat yang salah kerana mungkin demo(kamu) boleh panjangkan kepada laman-laman yang lain.

Insya-Allah akan menyusul gambar yg cukup menyedihkan hati.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59