Wednesday, 8 August 2007

DERMA UNTUK TABUNG DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BUKIT KATIL


DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BUKIT KATIL (DPPBK) MEMBERI PELUANG KEPADA PENGUNJUNG UNTUK SAMA-SAMA MENGINFAQKAN SEBAHAGIAN WANG ANDA UNTUK KERJA-KERJA ISLAM BAGI MENAMPUNG KOS PROGRAM-PROGRAM DPPBK DAN JUGA KERJA-KERJA PILIHANRAYA.

PARA DERMAWAN BOLEH MEMASUKKAN INFAQ DAN DERMA DATO'/TAN SRI/DATIN/TUAN-TUAN/PUAN-PUAN/ENCIK/CIK KE DALAM AKAUN MAYBANK NO : 554 110 100 727. ATAS NAMA DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BUKIT KATIL.

SEGALA DERMA DAN INFAQ TUAN-TUAN INSYA ALLAH MENDAPAT GANJARAN DARI ALLAH S.W.T

JAZAKALLAHU KHAIRAN KATHIRA

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

3 Comments:

Anonymous said...

Aduhai ,

Miskin nya parti ini sampai merayu simpati orang ramai .Macam manalah nak bina negara , rakyat.naik unta lah jawabnya.

He He He

ijoks2009 said...

Untuk pengetahuan orang umno tanpa nama ni.Pas mintak derma bukan kerana miskin tetapi untuk memberi peluang kepada ahli sama-sama mendapat pahala dengan menyumbang kepada perjuangan menegakkan negara islam.Rasulullah sendiri ketika hendak membina masjid pertama di Madinah menggalakkan org Islam menderma.Sedangkan kalu x derma pun duit Sahabat2 seperti saidina Abu Bakar dan Saidina Uthman pun dah cukup.Cuma nak mengajar orang Islam supaya tak tamakkan harta dunia macam orang UMNo je.

ijoks2009 said...

Di Iran jauh lebih kaya dari Malaysia,Tapi kerajaan Iran masih lagi menggalakkan rakyatnya menderma.untuk beri peluang rakyat sama-sama dapat pahala.Bukannya nak mengajar rakyat jadi pengemis subsidi.sampaikan berukpun subsidi.

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59