Thursday, 30 August 2007

PEMUDA PAS MELAKA SAMBUT MALAM MERDEKA DENGAN EKSPEDISI DAKWAH


Dewan Pemuda PAS Negeri Melaka (DPPNM) dengan kerjasama semua DPP Kawasan-Kawasan akan menyambut malam merdeka malam ini dengan menjalankan ekspedisi dakwah berjumpa rakyat sambil mengedarkan risalah merdeka dalam usaha untuk Selamatkan Malaysia.

Program akan bermula dengan solat Isyak secara berjemaah di Masjid MITC Ayer Keroh dan seterusnya mereka akan bergerak ke Dataran MITC untuk mengedarkan risalah. Program tahunan ini diadakan diseluruh negara setiap tahun.

Seluruh ahli Pemuda PAS Negeri dan ahli-ahli PAS diseru supaya bersama-sama untuk menjayakan program ini.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

2 Comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Tolong tumpukan juga ke kawasan rumah pangsa berdekatan asrama UTEM. Seorang sahabat yang tinggal di situ mengadu tidak tahan lagi dengan aktiviti maksiat oleh pelajar UTEM. Apabila di tegur, mereka membalas dengan kata-kata kesat. Banyak kali sahabat saya menelefon pihak JAIM, jawapan yang di terima amat mengecewakan " kami tak cukup kakitangan".

Anonymous said...

heran tapi pelik ..... bakal bakal mahasiswa dan mahasiswi yang dididik khas di sekolah ugama , kelas mengaji dan macam macam lagi bolih buat perkara seperti ini. Semua yang di ajar dengan paksaan tidak akan masuk ke otak .
you will reap what you saw.

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59