Wednesday, 8 August 2007

BN JANGAN HARAP MENANG PERCUMA


Parti pembangkang berhasrat menawan semua kerusi yang dipertandingkan dalam pilihan raya umum akan datang tanpa memberi laluan kepada Barisan Nasional (BN) menang tanpa bertanding.

Pengarah Pilihan Raya Parti Keadilan Rakyat (PKR), Azmin Ali berkata, parti pembangkang telah membuat ketetapan bahawa semua kerusi baik peringkat Dewan Undangan Negeri (DUN) mahupun Parlimen akan menyaksikan pertandingan satu lawan satu dengan BN.

Beliau yang juga Naib Presiden PKR berkata, sejak dua bulan lalu kesemua parti pembangkang telah mengadakan perbincangan berhubung persiapan jentera pilihan raya dan juga pembahagian kerusi sesama mereka.

“Masing-masing telah memberikan senarai calon mereka yang akan bertanding kelak dan ia sedang disenarai pendek berdasarkan pelbagai aspek yang akan membawa kepada kemenangan.

“Senarai calon ini dijangka akan siap sepenuhnya dalam masa terdekat kerana kita menjangkakan pilihan raya umum akan berlangsung sebelum hujung tahun ini. Setakat ini perkembangan perbincangan antara kami amat memberangsangkan,” katanya.

Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas majlis perasmian Pejabat Perhubungan PKR Negeri Sembilan oleh Presiden parti itu, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail.

BN JANGAN HARAP UNTUK MENANG PERCUMA KALI INI

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

1 Comment:

ijoks2009 said...

salam tuan rumah,ada masa silalah melawat rumah ana pula.
ijoks2009.blogspot.com
Maaf ana bertengkar di rumah ante.Geram sangat dengan UMno bodo tu.

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59