Wednesday, 11 July 2007

SEMUA SEPATUTNYA DI SIASAT TERMASUK PERDANA MENTERI


Semua pihak bukan sahaja Musa Hassan, Johari Baharum malah Perdana Menteri juga mesti disiasat di bawa ke muka pengadilan jika didapati bersalah. Apa tidaknya banyak sungguh dakwaan terhadap Perdana Menteri,

Antaranya :-

Beliau dituduh menyalahgunakan kuasanya menangkap rakyat yang tidak bersalah di bawah ISA

Beliua dituduh 'mengkayakan' anaknya, dengan tidak semena-mena Kamaluddin menjadi seorang jutawan.

Beliau juga perlu disiasat kerana pengelibatan menantunya dalam saham ECM Libra dahulu.

Beliau juga perlu disiasat kerana melantik menteri-menteri penuh dengan kontroversi, adakah unsur-unsur rasuah wujud yang menyebabkan menteri sedemikian dilantik semula sedangkan Perdana Menteri dengan lantang ingin membasmi rasuah.

Beliau juga perlu disiasat kerana gagal memerintah BPR dan pihak berwajib lain menyiasat dakwaan rasuah terhadap Khir Toyo, Rafidah Aziz dan yang terbaru laporan Ezam terhadap seorang menteri.

Beliau juga perlu disiasat menggunakan wang rakyat membuat lawatan yang terlalu kerap ke luar negara sedangkan hasilnya belum jelas.

Beliau juga perlu disiasat kerana didakwa menempah Kapal Layar berharga jutaan ringgit di Turki.

Beliau juga perlu disiasat kerana dikatakan membeli sebuah lagi jet peribadi sedangkan jet yang sedia ada masih baru dan baik.

Beliau dituduh kuat tidur menyebabkan kredibilinya sebagainya PM diragui........dan macam-macam lagi.........tak habis nak cerita

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59