Monday, 2 July 2007

PEMUDA UMNO RAGUI EZAM


Nampaknya Pemuda Umno meragui keikhlasan dan kesetiaan Ezam kepada Umno. Sebab itulah Hishamudin menyatakan bahawa bekas Ketua Angkatan Muda Parti Keadilan Rakyat (PKR) Ezam Mohd. Noor perlu membuktikan keikhlasan dan kesetiaan beliau kepada Umno dan Barisan Nasional (BN) terlebih dahulu sebelum sebarang soal tentang kemasukan semula beliau ke dalam Umno dibangkitkan.

Hishammuddin berkata, Ezam yang juga bekas setiausaha politik kepada penasihat PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim boleh membuktikan kesetiaan dan sokongan beliau kepada Umno dan BN tanpa menjadi anggota Umno.

“Di dalam Pemuda (Umno), kita telah alami pelbagai ujian selepas mereka keluar dari parti. Jadi hendak terima mereka kembali bukanlah suatu proses yang mudah,” katanya kepada pemberita di sini, hari ini.

Hishammuddin yang juga Menteri Pelajaran berkata demikian selepas majlis perasmian Mesyuarat Umno Bahagian Sembrong oleh Menteri Besar Pahang dan anggota Majlis Teringgi Umno Datuk Seri Adnan Yaakob.

Hishammuddin yang juga ahli Parlimen dan Ketua Umno Bahagian Sembrong berkata, pandangan dari akar umbi Pemuda Umno juga perlu diambil kira.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59