Thursday, 12 July 2007

MTD AYER MOLEK PERHEBAT PROGRAM DEKATI RAKYAT
Hj Md Yassim berbaju biru.


SEMABOK : Majlis Tindakan DUN (MTD) Ayer Molek terus memperhebatkan gerakan mendekati rakyat. Itulah komen Pengarahnya, Hj Yassim Musa ketika menjawab soalan wakil kami ketika ditemui pada majlis taklimat dan motivasi pilihanraya di sini malam tadi.

"Kami di Ayer Molek, akan terus menjalankan program Jom Turun Padang, setakat ini kami telah melaksanakannya sebanyak 2 kali, Insya Allah JTP seterusnya akan dilakukan di Peti Undi Pengkalan Minyak" tegas Hj Yassim bersemangat.

"Program ceramah dan kebajikan juga akan diaktifkan, setakat beberapa keluarga warga emas, orang sakit dan sebagainya telah kami bantu" tambah beliau yang juga merupakan aktivis masyarakat yang dikenali ramai.Pemuda India, Ramesh, 36 yang menerima bantuan dari MTD Ayer Molek
DUN Ayer Molek merupakan antara DUN berpotensi untuk ditandingi oleh PAS lebih-lebih bilangan pengundi melayunya yang melebihi 80%. Pada pilihanraya Umum 1999 Calon PAS Hj Md Yassin Abdul Ghani berjaya menyaingi Calon Umno apabila beliau hanya tewas dengan majoriti kurang dari 2,000 undi.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59