Saturday, 30 June 2007

SYARAT MENJADI PEMIMPIN UMNO MESTI PEMBOHONG
Seamalam terbongkar lagi satu pekung di dada pemimpin Umno. Kalau sebelum ini si dia (Najib) begitu lantang menafikan bahawa beliau pernah bertemu Altantuya apa lagi mengenalinya, kini semuanya telah terbukti bahawa Najib adalah pembohong besar.

Kita masih ingat kenyataan Najib ketika kempen di Ijok dahulu. Najib pernah berkata, "Saya hanya lihat gambarnya (Altantuya) yang disiarkan oleh akhbar."

Hanya lihat gambar yang disiarkan oleh akhbar (yang disiarkan oleh akhbar sahaja!) bermaksud tidak pernah berjumpa dan bersua muka. Jauh lagi bertegur sapa dan bermesra. Jangan pandai-pandai nak menuduh wujudnya urusniaga. Jauh lagi adegan asmara!

Tetapi sebenarnya tiada siapa yang percaya kata-kata Najib ini, kerana semua orang kenal Najib. Begitu banyak cerita zaman mudanya dulu yang tak payah lah dinukilkan di sini. Satu kampung dah tahu.

Semalam............Najib tersentak. Mungkin beliau berusahanya supaya namanya tidak dikaitkan langung atau tidak disebut semasa sessi perbicaraan. Tetapi usahanya hancur berkecai.

Sepupu Altantuya Burmaa Oyunchimeg memberitahu mahkamah Shah Alam semalam:

Altantuya had shown her the photo when she returned from a trip to France.

It is believed that the government official in the photograph is Deputy Prime Minister Najib Abdul Razak, who has close ties with political analyst Abdul Razak Baginda -lapor Malaysiakini.

Siapa yang cakap benar? Najib atau Burmaa? Kalau Najib benar, Burmaa pembohong. Kalau Burmaa benar, Najib pembohong. MAKA NAJIB BERJAYA MELENGKAPKAN DIRI DENGAN SIFAT-SIFAT PEMIMPIN ISLAM HADHARI IAITU SUKA BERBOHONG.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59