Friday, 8 June 2007

PAS KAWASAN SEMINAR PENGURUSAN AHAD INI


PAS Kawasan Bukit Katil akan menganjurkan Seminar Pengurusan Organisasi bertempat di sebuah hotel di negeri ini pada 10 Jun iaitu Ahad ini.Program bermula pada jam 8.00 pagi.

Seminar sehari ini antara lain bertujuan untuk membimbing peserta bagaimana cara untuk merancang, mengurus dan mentadbir sesuatu organ dalam parti. Selain itu seminar ini akan membincangkan bagaimana untuk menilai prestasi dan 'performance' sesuatu lajnah dan organ parti.

Pembentang kertas kerja pada seminar ini ialah seorang Pengarah Akademi Latihan di peringkat negeri.

Peserta seminar ialah semua AJK Kawasan, AJK Dewan-Dewan dan 5 orang peserta dari setiap cawangan.

Pengarah Program, Ustaz Khairul Che Salleh dalam kenyataannya kepada Blog ini pagi ini mengharapkan semua peserta dapat hadir awal untuk memudahkan kerja-kerja pendaftaran dan untuk memastikan program dapat dijalankan mengikut jadual.

"Ini adalah program yang sangat penting kepada kita semua, ianya Insya Allah akan memberikan impak yang baik kepada jemaah dan ahli-ahli sendiri" tegas Ustaz Khairul yang juga merupakan Ketua Penerangan PAS Kawasan Bukit Katil.

Difahamkan program ini adalah julung kali diadakan oleh PAS Kawasan. Sebelum ini Dewan Pemuda PAS Kawasan telah mengadakan program yang serupa di sebuah hotel di Bandaraya Melaka pada bulan April lalu.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

1 Comment:

Anonymous said...

ana rasa boleh dimanafaatkan buku Panduan pengurusan Organisasi PAS yang dibentangkan kepada seluruh setiausaha cawangan di kedah
ana dapati penulis dan pembentangnya cukup baik
hubungi setiausaha pas kedah

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59