Saturday, 30 June 2007

OIC TERUS JADI KUDA TUNGGANGAN AMERIKAAmerika akan melantik seorang wakil khas ke Pertubuhan Persidangan Islam (OIC) dan keputusan itu di sambut baik oleh pemimpin pengecut OIC iaitu Imam Al Hadhari. Maka sudah jelaslah kepada kita bahawa OIC (atau lebih popular dengan gelaran Oooo I See) akan menjadi pak sanggup dan penjilat Amerika.

Sambil menyambut baik langkah itu, Imam Al Hadhari yang pengecut itu turut dilaporkan berharap AS akan mendengar suara OIC sebagai satu pertubuhan dan bukan sekadar memilih untuk membabitkan negara individu. Kenyataan Abdullah disiarkan kebanyakan akhbar harian semalam (29 Jun).

Apakah Imam Al Hadhari tidak sedar bahawa negara jahannam Amerika tidak akan melakukan sesuatu perkara melainkan tindakan itu akan mendatangkan kebaikan kepada mereka jauh sekali untuk berbaik-baik dengan Islam. Yanga jelas ialah Amerika merestui dan berbangga dengan Islam Hadhari kerana ianya sejajar dengan kehendak Amerika iaitu menentang perjuangan Islam sebenar, bersetuju dengan agenda menentang keganasan ciptaan Amerika dan sebagainya.

Amerika begitu yakin dan percaya bahawa OIC akan terus menjadi kerbau yang dicucuk hidung oleh Amerika dan akan ditarik ke hulu ke hilir menjadi hamba dan budak suruhan Bush. Keyakinan bukannya mimpi kosong sebaliknya sebelum ini pun Imam Hadhari ini sendiri sudah lama menjadi pembodek Bush.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59