Tuesday, 8 May 2007

UMNO TERUS PUTAR BELIT FAKTA. UMNO BARU UJUD HANYA 10 TAHUN LALUPresiden UMNO, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi akan menyampaikan amanat kepada kira-kira 5,000 ahli parti pada majlis Sambutan Ulang Tahun UMNO Ke-61, Jumaat ini. Itulah berita yang disiarkan oleh Utusan Meloya hari ini. Sedangkan hakikatnya Umno (Baru) yang masih hidup sekarang hanyalah berumur 10 tahun kerana Umno sebenar sudah 'mangkat' pada tahun 1987.

Umno dan media 'pembodek' mereka terus menyembunyikan fakta sebenar dari diketahui oleh generasi baru. Mereka begitu takut untuk menceritakan fakta sebenar. Inilah sebenarnya kerja Umno dan pemimpin Islam Hadhari yang kerja mereka ialah memutarkan fakta hatta fakta sejarah pun mereka mahu padamkan.

Sebab itulah sejarah perjuangan kemerdekaan yang turut sama diperjuangkan oleh bekas-bekas pemimpin PAS turut dipadamkan oleh tangan-tangan 'kejam' dan tidak beretika ini. Nama bekas Timbalan Perdana Menteri, Dato' Seri Anwar Ibrahim juga turut menjadi mangsa apabila banyak jasa beliau kepada negara tidak diiktiraf dan dilenyapkan tanpa nesan.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59