Monday, 21 May 2007

TAHNIAH KEPADA PEMIMPIN, AHLI DAN PENYOKONG PAS
Dewan Pemuda PAS Kawasan Bukit Katil mengucapkan tahniah kepada saf kepimpinan, ahli dan penyokong Parti Islam Se Malaysia (PAS) di atas perasmian bangunan Ibupejabat barunya di Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur yang akan dilaksanakan hari ini.

Bangunan setinggi 6 tingkat ini kini menghiasi Jalan Raja Laut dengan BULAN PUNAMA PENUH menandakan betapa jauhnya parti ini telah melangkah dari sejarahnya lebih 52 tahun dahulu.

Mursyidul Am PAS Tuan Guru Dato' Nik Abd Aziz Nik Mat dijadulkan merasmikan bangunan baru itu petang ini.

Dewan Pemuda PAS Kawasan Bukit Katil sebagai mata rantai kepada perjuangan Islam PAS menumpang gembira dan bangga dengan pencapaian PAS sehingga mampu memiliki bangunannya sendiri seumpama ini.

Dari Kepala Batas ke Jalan Hamzah di Kg Baru berpindah ke Jalan Pahang seterusnya ke Taman Melewar dan kini ia berdiri megah dan gagah segagah pemimpin dan ahli-ahlinya yang telah berkorban untuk memiliki mercu tanda ini sebagai simbol kesungguhan parti ini untuk mendokong dan mendaulatkan Islam di tanahair tercinta.

Pasti kekukuhan bangunan turut melambangkan betapa kukuhnya kekuatan keahlian PAS disegenap peringkat. Dan mudah-mudahan dengan tertegaknya bangunan ini maka akan lebih melonjaklah semangat ahli-ahli parti itu disemua peringkat untuk berjuang bagi mencapai maksud dan matlamat perjuangan mereka.

Diolah dari Roslan SMS Blog

ALLAHU AKHBAR

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59