Friday, 11 May 2007

SELAMAT DATANG KE MELAKA UNTUK NAJIB-ALTANTUYAKami anak-anak muda Melaka mengucapkan Selamat Datang ke Bumi Hang Tuah kepada Timbalan Perdana Menteri, Najib Tun Razak atau sejak akhir-akhir ini diberi jolokan baru Najib Altantuya.

Dengar khabar Najib Altantuya akan berangkat 'mencemar diri' ke Melaka 15 Mei ini untuk melawat sebuah kilang di Batu Berendam. Sudah pasti lawatan beliau ke Melaka kali bukan bersifat seperti Santa Claus kerana peranannya sebagai Santa Claus telah dilakukan dengan jayanya di Machap dan Ijok.

Sifatnya sebagai Santa Claus akan menjelma umpama serigala jadian bila sahaja adanya pilihanraya terutama Pilihanraya Kecil. Sebaik sahaja pilihanraya kecil tamat maka beliau akan kembali kepada sifat asalnya. Umpama serigala jadian bila bulan mengambang maka rupanya bertukar menjadi serigala dan apabila bulan mengambang tiada rupanya kembali menjadi manusia.

Kami pemuda Melaka mengharapkan sebelum Najib datang ke Melaka sudilah kiranya Najib menjawab dengan jujur dan ikhlas serta dengan faktanya sekali tentang tuduhan dan dakwaan terhadap keterlibatan beliau dalam isu pembelian Sukhoi, pembunuhan kejam Altantuya dan lain-lain. Andainya Najib tidak menjawab sebelum lawatannya mungkin lebih manis Najib menjawabnya dalam ucapan atau sidang akhbar di Melaka nanti.

Jawablah wahai Najib segala cabaran Anwar terutama ketika kempen Pilihanraya Kecil Ijok. Kalau tak jawab sedihlah kami berketuakan pemimpin yang tidak bertanggungjawab dan pengecut.

SELAMAT DATANG NAJIB ALTANTUYA KE MELAKA. KAMI MENERIMA KUNJUNGAN MU DENGAN PENUH HARAPAN AGAR SEGALA YANG TERBUKU DI HATI DAPAT DISELESAIKAN.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59