Friday, 25 May 2007

NEGARA ISLAM HADHARI 'SYURGA' PELACURAN


Media hari ini melaporkan bahawa seramai 32,357 wanita rakyat asing dari pelbagai negara ditahan antara tahun 2000 hingga April lalu kerana dipercayai menjalankan aktiviti tidak bermoral di negara ini.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Christopher Wan Soo Kee berkata, dalam tempoh 2004 hingga April 2006, polis juga berjaya menyelamatkan 344 wanita asing daripada menjadi mangsa cengkaman sindiket yang menjalankan kegiatan pelacuran.

Dari fakta ini jelas menunjukkan bahawa kegiatan maksiat terutama pelacuran semakin menjadi-jadi di neraga kita seolah-olah Malaysia adalah 'syurga' pelacuran.

Lebih dikesalkan kegiatan ini semacam tidak kesudahan kerana kerajaan Islam Hadhari hari ini tidak bersungguh-sungguh untuk menghapuskannya sedangkan mereka mempunyai kekuasaan yang jelas dan nyata. Kerajaan Islam Hadhari boleh menarik lesen premis, lesen perniagaan, menutup premis, menangkap ibu dan bapa ayam malah boleh merobohkan rumah dan bangunan yang digunakan untuk tujuan maksiat itu.

Tetapi sejak kebelakangan ini kerajaan Islam Hadhari lebih suka dan bersungguh merobohkan rumah rakyat, surau dan masjid.

Malang sungguh bagi umat Islam yang mempunyai pemimpin Islam Hadhari sebegini.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59