Wednesday, 2 May 2007

KEPIMPINAN TERTINGGI DEWAN PEMUDA NEGERI MELAKA KEKAL


Kesemua peneraju utama Dewan Pemuda PAS Negeri Melaka sessi lalu dipilih semula pada Muktamar DPPN Melaka Ahad lalu yang berlangsung di Ismah Beach Resort Padang Kamunting, Masjid Tanah.

Ketua, Timbalan dan Naib Ketua DPPN Melaka sessi lalu iaitu Ustaz Kamaruddin Sedik, Ustaz Ashraf Minghat dan Harun Mohamed telah di beri kepercayaan oleh para perwakilan sekali lagi. Ustaz Kamaruddin dan Ustaz Ashraf menang tanpa bertanding manakala Harun dipilih setelah menewaskan bekas AJK sessi lalu Kadeer Dewa. Namun Kadeer dipilih semula sebagai AJK.

Sementara AJK yang dipilih pada muktamar tersebut ialah Ustaz Rashid Halim, Yuhaizad Abdullah, Sharum Daud, Adly Zahari, Zakuan Yusof, Hanim Mohamad, Ustaz Adnan Sulaiman dan Hj Shaharuddin Yusof.

Muktamar tersebut di rasmikan oleh Timbalan Ketua DPP Pusat, Ustaz Idris Ahmad. Turut hadir pada upacara perasmian ialah Adly Zahari,Setiausaha Perhubungan PAS Negeri Melaka; Arshad Mohd Som AJK PAS Kawasan Masjid Tanah dan mantan-mantan Ketua DPPN Melaka iaitu Azrin Majeed dan Hj Yusof Rahmat.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59