Tuesday, 24 April 2007

KAMI TIDAK HALALKAN DUIT KAMI KEPADA TOK PA DAN 'KUDA-KUDANYA'Tok Pa si pengembala kuda akan 'mengkudakan' kuda-kudanya sekali lagi di Ijok sepertimana di Machap dulu. Itulah ungkapan yang sesuai untuk seorang menteri yang 'bengung' dan 'bebal' seperti Mustapha Mohamad, Menteri 'Pengembala' Universiti dan 'kuda-kuda' ternakannya iaitu Timbalan-timbalan Naib Canselor Institusi Pendidikan Tinggi Awam (IPTA). Tiada ungkapan yang lebih sesuai untuk mereka kerana mereka sememangnya bebal dan tidak tahu malu serta tidak bermaruah apabila melacurkan undang-undang dan akta yang mereka sendiri gubal.

Akta Universiti dan Kolej Universiti (AUKU) yang melarang kakitangan dan pelajar berpolitik hanyalah dikuatkuasakan untuk kakitangan dan pelajar yang menyokong pembangkang sementara mereka pula bebas ke sana ke mari menyokong BN dan 'mentekedarah'/muntahkan darah duit rakyat untuk kepentingan Umno/BN.

KAMI AJK DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BUKIT KATIL YANG JUGA RAKYAT MALAYSIA TIDAK MENGHALALKAN SATU SEN PUN DUIT KAMI UNTUK DIGUNAKAN OLEH TOK PA DAN KUDA-KUDANYA DALAM MEMBANTU KEMPEN BN DI MACHAP DAN IJOK. JIKA KAMU MASIH MAHU MENGGUNAKANNYA TUNGGULAH MAHKAMAH ALLAH AKAN MENGADILI KAMU NANTI DAN KAMU AKAN MENDAPAT BALASAN YANG SETIMPAL. INSYA ALLAH. BERTAUBATLAH SEBELUM TERLAMBAT

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59