Friday, 20 April 2007

PRK IJOK : 'MIKE TYSON' CAKAP BESARSiapa tidak kenal 'Mike Tyson' seorang Bekas Menteri besar yang berani 'melarikan' anak Sultan. Begitulah samseng 'Mike Tyson'. Kini beliau bergelar Senator setelah dilantik oleh Imam Al Hadhari. Bukan main gembiranya 'Mike Tyson' kerana di lantik sebagai senator. Sebelum itu 'Mike Tyson' yang karier politiknya tinggal nyawa-nyawa ikan, kembali gah selepas di lantik sebagai Ketua Penerangan Umno.


Kalau sebelum di lantik sebagai Ketua Penerangan 'Mike Tyson' seolah-olah sudah tidak bermaya, kini beliau semakin kuat 'berkokok'.

Semalam 'Mike' atau nama sebenarnya Muhammad Muhd Taib berkata beliau yakin calon Barisan Nasional (BN), K Parthiban akan menang dalam pilihanraya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Ijok pada 28 April ini.

“BN ada formula untuk menang kerana pengundi sudah melihat sejarah BN memajukan Malaysia, Selangor dan Ijok sejak 50 tahun lalu.

“Pengundi Ijok akan memilih kerajaan yang boleh membawa keamanan, kemakmuran dan rekod yang ditunjukkan oleh BN selama ini,” kata Muhd Taib yang pernah menyandang jawatan Naib Presiden Umno.

APAKAH FORMULA ITU 'MIKE'. SEMUA ORANG TAHU FORMULA PARTI ISLAM HADHARI IALAH SOGOK PENGUNDI DENGAN WANG, PROJEK, AJAK SPR TIPU, TAK HIRAUKAN UNDANG-UNDANG DAN SEBAGAINYA.

DENGAN FORMULA INILAH MAKA 'MIKE TYSON' BERANI CAKAP BESAR

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59