Wednesday, 18 April 2007

PENGUNDI ISLAM DI IJOK RENUNGI TITAH TENGKU PUAN PAHANG"Sebagai wanita Islam saya mempunyai hasrat untuk memakai tudung kepala, tetapi hasrat saya itu belum menjadi kenyataan daripada zaman remaja hinggalah saya berkahwin dan mempunyai anak. Bagaimanapun saya tidak berhenti berdoa kepada Allah untuk memakai tudung kerana bertudung dan menutup aurat adalah suatu yang wajib bagi seseorang wanita beragama Islam". Petikan dari Berita Harian hari ini.

Cuba pengundi-pengundi Islam di Ijok perhatikan pemimpin-pemimpin wanita Umno, isteri dan anak-anak pemimpin Umno Islam Hadhari adakah mereka taat akan perintah Allah supaya bertudung sebagaimana titah Tengku Puan Pahang di atas.

Kalau sebahagian besar pemimpin wanita,anak dan isteri pemimpin Islam Hadhari tidak menutup maka jangan haraplah mereka dapat menjaga Islam dan memerintah negara ini mengikut ajaran Islam.

Pak-pak Haji, mak-mak hajah sila nilaikan semula sokongan kita kepada BN. Jangan nanti kita di tipu oleh mereka untuk kesekian kalinya. Hanya kerana mereka bagi bantuan buat surau dan masjid, datang ziarah semasa kempen, bagi duit, bagi kain batik kita tertipu.


Gambar : Manis : Tengku Puan Pahang, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah Sultan Iskandar bersama puterinya, Tengku Afzan, 7 tahun.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59