Monday, 23 April 2007

PAS KAWASAN BUKIT KATIL HANTAR SEKURANG-KURANGNYA 20 PETUGAS KE IJOKPAS Kawasan Bukit Katil akan menghantar sekurang-kurangnya 20 petugas pada Pilihanraya Kecil DUN Ijok. Pasukan petugas tersebut akan diketuai oleh Timbalan Yang Dipertua PAS Kawasan Hj Salim Tahir. Mereka akan mula bertugas pada 27 April sehingga ke hari pengundian pada 28 April ini.

Pengarah Jentera Pilihanraya Kawasan, Hj Ali Sharif ketika ditemui di Solok Gaung semalam menyatakan bahawa petugas Kawasan Bukit Katil akan diberikan tanggungjawab untuk bertugas di Peti Undi Tuan Mee.

"Insya Allah bertugas kita akan menjalankan tugas sebagaimana yang diarahkan oleh pucuk pimpinan dan mereka sudah pasti akan dapat menambah ilmu kempen pilihnaraya sepanjang berada di sana" kata Hj Ali yang juga merupakan Naib Yang Dipertua PAS Kawasan.

Pilihanraya Kecil Ijok dijalankan berikutan kematian bekas ADUN Ijok, K.Sivalingam awal bulan lalu. Pilihanraya kali ini menyaksikan pertandingan satu lawan satu antara calon PKR, Tan Sri Dato' Khalid Ibrahim dan Calon BN Parthiban. Pengundian akan berlangsung pada 28 April ini.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59