Tuesday, 3 April 2007

KAYA BETUL ANAK PM SAMPAI BOLEH RUMAH DI LUAR NEGERI BERNILAI 60 JUTA?Pada ketika ramai rakyat yang tidak ada rumah, kalau ada rumah pun umpama ponodk buruk, tiba-tiba kita di gemparkan apabila anak Imam Al Hadhari membeli rumah bernilai RM60 juta di luar negeri. Kaya sungguh anak Imam Al Hadhari yang masih muda ini.

Menantu Imam Hadhari, Khairy Jamaluddin sendiri membuat pengakuan bahawa rumah tersebut dimiliki oleh anak Imam Hadhari iaitu Kamaluddin Abdullah.

Khairy menjelaskan demikian ditanya mengenai dakwaan bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad bahawa seorang pemimpin besar negara mempunyai rumah berharga RM60 juta di Perth.

Dr Mahathir membuat dakwaan demikian ketika berucap dalam satu majlis forum rakyat anjuran Umno cawangan Kulai Besar, Johor Khamis lalu.

Beruntungnya beliau menjadi anak Perdana Menteri yang boleh kaya secepat kilat selepas bapanya menjadi orang terpenting negara.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

1 Comment:

Anonymous said...

masa mana lagi nak kaut.....sapu...sapu...tapi ingat mampuih nanti malaikat mai tanya hang dapat harta2 ni dari mana...jawab2 la...

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59