Wednesday, 18 April 2007

DAP AKAN TURUN BANTU PKR DI IJOKDAP akan turun membantu PKR dalam kempen Pilihanraya Kecil DUN Ijok bermula dari hari penamaan calon sehingga selesai. Salah seorang pemimpin DAP Pusat, Ronnie Liu dalam Blognya melaporkan bahawa beliau telah dilantik sebagai Pengarah Kempen DAP bagi PRK Ijok dengan dibantu oleh 2 orang Timbalan Pengarah iaitu Peter Tan (Timbalan Pengerusi DAP Selangor) dan T Kannan.

Pengumuman perlantikan tersebut dibuat oleh Pengerusi DAP Selangor Ean Yong Hian hari ini.

Sementara itu Timbalan Pengerusi DAP Pusat, Dr Tan Seng Giaw akan mengetuai delegasi DAP pada majlis penamaan calon esok bagi menunjukkan sokongan DAP kepada PKR esok. Selain Dr Tan pemimpin lain yang akan bersama-sama di pusat penamaan calon esok ialah Ahli Jawatankuasa Pusat, M. Kula, Lim Hock Seng, Appalasamy dan Sivanesan.

Ronnie juga mengumumkan akan sentiasa berada di Ijok untuk menguruskan kehadiran kumpulan NGO dan Kumpulan Hak Asasi yang akan turut sama membantu PKR pada pilihanraya tersebut.

Beliau dan rakan-rakannya boleh dihubungi melalui talian berikut : (Ronnie Liu 012 201 3656, Peter Tan 012 3322999, T Kannan 012 3060111)

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59