Monday, 5 March 2007

TAMRIN MUSLIMAT MELAKA DAPAT SAMBUTAN MENGGALAKKANTangjung Bidara : Tamrin Dewan Muslimat PAS Melaka yang dianjurkan bermula Sabtu hingga Ahad lalu berjaya mengumpulkan seramai 82 orang peserta seluruh negeri. Tamrin yang dianjurkan di Ismah Beach Resort, Pantai Padang Kamunting dekat sini di rasmikan oleh AJK Badan Perhubungan PAS Melaka, Ustaz Mohd Nor Omar.

Ketua Dewan Muslimat PAS Negeri Dr. Hajah Khatijah Jumangat ketika ditemui semalam melahirkan rasa syukur di atas sambutan yang sungguh menggalakkan tersebut.

"Insya Allah kita akan teruskan program sebegini dari masa ke semasa. Selain itu semangat yang ditunjukkan oleh para peserta serta bilangan

Antara pengisian Tamrin tersebut ialah Ceramah Motivasi, Ceramah Haraki, Sukaneka Ala 'Explorace' dan lain-lain. Ceramah-ceramah telah disampaikan antaranya oleh Ketua Dewan Ulama' PAS Negeri, Ustaz Zulkifli Ismail, Ustaz Adnan Sulaiman dan Ahli Motivasi, Drs Haji Mohd Azmi Mohd Shah.

Salah seorang peserta, Puan Mahani Osman 37, ketika ditemui melahirkan rasa bangga kerana dipilih untuk mengikuti program tersebut yang katanya jelas berjaya meningkatkan motivasi diri di dalam perjuangan dan pengurusan keluarga.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59