Thursday, 15 March 2007

PATUTLAH RASUAH SEMAKIN MENJADI-JADI, SEBAB IMAM AL HADHARI SYOK SENDIRITimbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, kerajaan tidak terpengaruh dengan sebarang kaji selidik yang menggambarkan indeks rasuah di negara ini semakin tinggi.

Menurut beliau, indeks rasuah tersebut menggunakan metodologi yang tidak diketahui sedangkan kerajaan telah lama berusaha keras memerangi jenayah rasuah daripada berleluasa. (BERUSAHA KERAS MACAMANA NAJIB, ORANG NO. 1 BPR PUN DIPERTIKAIKAN KEWIBAWAANNYA, MENTERI-MENTERI KONTROVERSI MASIH 'BERSEMAYAM' DI SINGGAHSANA KABINET,ANAK PERDANA MENTERI SEMAKIN KAYA, ISU AP SIAPA YANG TAK INGAT, ISU MRR2 SIAPA YANG TAK INGAT, DAKWAAN KEPADA MB TIDAK DISIASAT,TIMBALAN MENTERI DISIASAT, BEKAS MENTERI DIDAKWA, BEKAS KETUA MENTERI MAIN JUDI SAMPAI JUTAAN RINGGIT-MANA DAPAT DUIT DAN SERIBU SATU MACAM LAGI PENYAKIT RASUAH YANG SEOLAH-OLAH PAK LAH TIDAK NAMPAK)

“Banyak perkhidmatan seperti ini ada dalam pasaran dan kita tidak tahu kaedah metodologi yang digunakan.

“Ini mungkin masalah persepsi yang kita hadapi,” kata beliau pada sidang akhbar Majlis Penyerahan Sumbangan Mangsa Banjir daripada warga awam Kementerian Pertahanan dan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) di Kuala Lumpur semalam.

Najib berkata, langkah memerangi rasuah merupakan usaha berterusan yang dilakukan dengan sehabis baik di semua peringkat.(INI ADALAH OMONGAN KOSONG, KALAU BETUL SILA SIASAT DAN DAKWA SEMUA LAPORAN YANG DIBUAT KEATAS ORANG-ORANG KANAN KERAJAAN - KHIR TOYO, RAFIDAH AZIZ, SAMY VELLU, PERDANA MENTERI DAN LAIN-LAIN, PERDANA MENTERI SENDIRI TAKUT NAK ISYTIHAR HARTA)

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59