Monday, 26 February 2007

BALA ALLAH DI SAMBUT DENGAN PROGRAM MAKSIAT


Islam Hadhari sememangnya tidak mengenal HALAL dan HARAM. Prinsip yang digunapakai oleh mereka ialah MATLAMAT MENGHALALKAN CARA. Asalkan perkara itu dinamakan AMAL maka yang HARAM pun jadi HALAL disisi Islam Hadhari.

Bukankah banjir yang melanda beberapa negeri di Malaysia baru-baru ini adalah bala Allah. Namun semua itu tidak MENGINSAFKAN pemimpin Islam Hadhari. Patutlah mereka sedikitpun tidak menyebut BALA Allah mereka menyatakan ianya adalah fenomena baru. MEMANG DASAR ORANG SEKULAR TAKUT HENDAK MENYEBUT BALA ALLAH.

Malam tadi sekali lagi Parti Islam Hadhari 'mencabar' Allah apabila mengadakan konsert 'Amal' (Amal ????) bagi mengutip duit mengisi tabung bencana alam Negeri Johor.

Lebih 50 artis popular tanah air menjayakan Konsert 'Amal' Kasih bagi membantu mangsa banjir Johor, di Stadium Tan Sri Haji Hassan Yunus, Larkin.

Konsert 'amal' anjuran Umno Bahagian Johor Baharu dan Majlis Bandaraya Johor Baharu.

Antara artis yang menjayakan konsert itu adalah juara Akademi Fantasia 3, Asmawi Ani atau Mawi yang sebelum ini dikatakan tidak dapat hadir kerana jadualnya padat dengan aktiviti lain.

Turut membuat persembahan adalah Datuk A. Rahman Hassan, Kumpulan V.E., Datuk Sharifah Aini, Spider, Search, Fauziah Latiff, Ramlah Ram, Dina, Rabbani, Hijjaz, Amy Search, Mas Idayu dan Nurul.

Hampir 2,000 orang hadir di konsert itu yang mengenakan bayaran sebanyak RM20 untuk setiap orang.

Semua hasil kutipan bagi konsert itu akan disalurkan kepada Tabung Bencana Negeri Johor.

Konsert seperti sudah pasti melibatkan percampuran antara lelaki dan perempuan. Penyanyi-penyanyi lelaki dan wanita 'melalak' tanpa memikirkan batas aurat dan kesopanan. Kebanyakan artis terutama wanita sudah pasti mendedahkan aurat.

Kita ingin bertanya kepada NOH GADUT apakah konsert seperti bertepatan dengan Islam atau tidak????

Apakah dengan diselitkan lagu-lagu nasyid ianya dapat MENGHALALKAN percampuran lelaki dan perempuan, menutup aurat tidak diwajibkan dan sebagainya.

INSAFLAH WAHAI PEMIMPIN ISLAM HADHARI.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59