Sunday, 24 September 2006

MAZLAN IBRAHIM MENINGGAL


BUKIT KATIL 24 SEPT : Bekas Bendahari DPP Pusat Sessi lalu, Mazlan Ibrahim meninggal akibat kemalangan jalan raya di Thailand awal pagi semalam.Beliau bersama seorang lagi penumpang, Abdul Kadir, 40-an warganegara Thailand dipercayai meninggal di tempat kejadian selepas kereta yang dipandu Allahyarham terlanggar pokok ketika dalam perjalanan pulang dari kenduri di rumah kenalannya di Phuket.

Pada kejadian kira-kira jam 2 pagi itu, bagaimanapun seorang lagi penumpang, Mohamad, 50-an hanya pengsan seketika. Kedudukan Phuket dan Bandar Golok sejauh kira-kira 760 km.

"Allahyarham ke Phuket pada pagi Jumaat bersama dua rakannya. Sebaik sahaja selesai makan gulai mereka bertolak pulang. Dan dalam perjalanan itu mereka singgah di Phatthalong untuk solat dan makan.

"Sebaik sahaja meneruskan semula perjalanan, Mazlan memandu sendiri keretanya jenis MPV Toyota Inova. Phattalung dan Phuket terletak kira-kira 200 km," kata sumber kerajaan negeri di sini.

DPP Kawasan Bukit Katil mengucapkan takziah kepada seluruh keluarga Allahyarham. Semoga roh beliau dicucuri rahmat oleh Allah S.W.T

Sumber : Harakadaily


Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59