Monday, 29 May 2006

'BN MENANG RAKYAT SENANG'
SEJAK BN MENANG BESAR DALAM PILIHANRAYA UMUM 2004 NAMPAKNYA RAKYAT NEGARA INI SEMAKIN SENANG. KESENANGAN RAKYAT DITAMBAH LAGI DENGAN KENAIKAN HARGA MINYAK DAN BARANGAN KEPERLUAN HARIAN EKORAN KENAIKAN HARGA MINYAK INI.

MALAH PADA 1 JUN INI RAKYAT AKAN 'BERTAMBAH SENANG'DENGAN KENAIKAN TARIF ELEKTRIK YANG SUNGGUH MESRA RAKYAT. PEMIMPIN UMNO/ISLAM HADHARI IAITU IMAM AL-BADAWI WAL HADHARI SENDIRI MENYATAKAN KENAIKAN INI TIDAK AKAN MEMBEBANKAN RAKYAT KERANA RAKYAT SUDAH MENJANGKA DAN BERSEDIA UNTUK MENGHADAPINYA.

MALAH PEMIMPIN ISLAM HADHARI CUBA PULA HENDAK MENIPU RAKYAT DENGAN MENYATAKAN BAHAWA KENAIKAN TIDAK AKAN MEMBEBANKAN RAKYAT KERANA HANYA PENGGUNA YANG MENGGUNAKAN BIL YANG TINGGI SAHAJA AKAN TERBABIT. TETAPI MEREKA LUPA RAKYAT SEMAKIN CERDIK.

BUKANKAH SEMUA BARANGAN KEPERLUAN DI BUAT DAN DIKILANGKAN DENGAN TENAGA ELEKTRIK. MAKA APABILA BIL ELEKTRIK MENINGKAT MAKA SUDAH TENTU KOS PEMBUATAN BARANGAN AKAN MENINGKAT MAKA DENGAN SEDIRINYA HARGA BARANGAN TERPAKSA DINAIKKAN OLEH PENGELUAR KERANA KOS MODAL SUDAH MENINGKAT.

BANGANG BETUL PEMIMPIN ISLAM HADHARI INI. ITU PUN TAK 'RETI' ATAU SENGAJA BUAT TAK 'RETI' SUPAYA RAKYAT MUDAH DITIPU.


RENTETAN GAMBAR-GAMBAR KEDURJANAAN POLIS DI ZAMAN ISLAM HADHARI


Lihatlah betapa durjananya Polis di zaman Islam Hadhari apabila bertindak memukul, menangkap dan diberitakan juga ada yang disepak oleh Polis ketika rakyat memprotes kenaikan harga minyak dan tarif elektrik semalam.

Kekejaman demi kekejaman yang dilakukan oleh Polis di Imam Al-Badawi Wal Hadhari ini sudah jelas menunjukkan kata-kata Imam Al-Badawi untuk memperbaiki imej dan tindakan Polis hanyalah omongan kosong untuk mengabui mata rakyat dan menipu rakyat.

Di mana perginya slogan MESRA CEPAT DAN BETUL.


Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59