Friday, 1 December 2006

PAK LAH BANGUNLAH DARI MIMPI


Sesetengah orang berpendapat bahawa Abdullah tidak pandai bercakap, selalu mengantuk. Adakah anda dapati dia tidak cukup bertenaga sebagaimana anda?

Tempoh tumpuannya sangat pendek dan ramai yang memberitahu saya bahawa dia selalu tertidur ketika kes dibentangkan kepadanya. Dia hanya membiarkan apa penasihatnya cakap.


Itulah sedutan wawancara Thomas Fuller, wakil International Herald Tribune dengan Mahathir di pejabatnya, di Tingkat 86, Menara Petronas, KLCC yang kami petik dari Harakahdaily.

Dakwaan Mahathir seolah-olah mengiyakan bahawa sebenarnya Imam Al Badawi Wal Hadhari ini sebenarnya sedang tidur dan bermimpi sebab itulah banyak peristiwa yang berlaku dalam sekarang ini beliau buat tak kisah sahaja. (AIMAN TAK KISAH).

Surau dirobohkan, rumah rakyat diranapkan, gejala murtad berleluasa, penganggur semakin ramai, orang yang didakwa membunuh boleh dijamin, projek-projek RMK9 diagihkan kepada kroni (orang Umno sahaja), rasuah semakin parah dan banyak lagi semuanya tidak dihiraukan oleh beliau.

RAKYAT MALAYSIA SEPATUTNYA MENGKAJI SEMUAL SOKONGAN KEPADA IMAM AL BADAWI WAL HADHARI DAN PARTINYA INI. PILIHANRAYA AKAN DATANG INI BELIAU DAN KUNCU-KUNCUNYA MESTI DITOLAK DAN DITUMBANGKAN.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59