Friday, 13 October 2006

PAS CAWANGAN TAMAN MERDEKA TUBUHKAN PASTI BARU


TAMAN MERDEKA 13 OKTOBER : PAS Cawangan Taman Merdeka akan menubuhkan sebuah Pusat Asuhan Tunas Islam (PASTI) baru di Taman Merdeka bermula sessi persekolahan 2007 ini. Demikian kenyataan yang dibuat oleh Ketua Cawangannya Hj Salleh Othman di sini malam tadi.

Menurut Haji Salleh PASTI tersebut akan beroperasi di kawasan Taman Merdeka dan lokasinya telah dikenalpasti di mana ianya sangat strategik. Beliau juga memberitahu setakat pihaknya telah mendapat sambutan yang amat menggalakkan di mana kira-kira 20 keluarga telahpun menyatakan keinginan untuk menghantar anak mereka belajar di PASTI tersebut.

Beliau yakin bahawa lebih ramai keluarga akan tampil untuk mendaftarkan anak mereka menjelang sessi persekolahan akan datang.

"Guru PASTI tersebut juga sudah dipilih dan beliau merupakan seorang guru yang berpengalaman mengajar PASTI sebelum ini" jelas Hj Salleh dengan bersungguh-sungguh.

Sebarang pertanyaan boleh dikemukakan kepada beliau di talian 019-627 1353 atau Setiausaha PASTI Taman Merdeka 019-682 1318.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59